diumenge, 1 d’abril del 2012

CADETS. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 1.

Els cadets es van despedir de la lliga amb una meritoria victoria per 3 a 1 contra el Penya Ciutadella, el partit no ve ser fàcil i vam tenir que esperar la segona part per donar la volta, al gol que havia conseguit l'equip ciutadellenc en el primer temps, amb una bona segona part els jugadors amb constancia van fer 3 gols mostrant una imatge seria i completant un bon paper a la lliga en que han acabat en cinquena posició.
El partit va ser trabat en el primer temps, nosaltres teniem la iniciativa peró davant ens vam trobar un equip ordenat que no donava facilitats en defensa, nosaltres vam disposar de mes ocasions peró el Penya va conseguir avançar-se en una de les poques arribades de que van disposar, per la segona part van venir els millors minuts de joc del nostre equip, que amb insistencia, ordre i ganes va saber capgirar el resultat, marcant 3 gols, l'empat el va fer en Xavier Pons que ens posava de ple dins el partit amb quasi tot el segon temps per davant, amb una bona pressió vam tancar l'equip contrari dins el seu camp i quatre minuts després en Xavier Pons de nou feia el 2 a 1, a partir d'aqui vam poder controlar millor el joc tinguent mes ocasions per sentenciar, passats els minuts va arribar el definitiu 3 a 1 que va fer en Joan Vidal amb un gran gol desde mes de 30 metres que posava la guinda a la bona temporada.
D'aqui 2 setmanes començara la copa en que l'equip que entrena en Toni Martinez sortira amb ganes de fer ho lo millor posible i l'equip vagi en progressió.