dissabte, 14 d’abril del 2012

INFANTIL A. FERRE 3 - AT VILLACARLOS 0.

Els infantils A que entrena en Flores han conseguit una bona victoria per 3 a 0 a un combatiu Villacarlos, un rival que no ens ha posat les coses facils nomes en els darrers 5 minuts hem pogut sentenciar el partit, tot i que el pes del partit ha estat nostre tinguent clares ocasions durant el primer temps per avançar-nos no ha estat fins després del descans que hem trobat l'encert amb 3 gols de Josep Capó el primer en el minut 17, aixó ens ha donat tranquilitat per afrontar la resta de partit tot i l'ensurt que hem tingut amb 2 ocasions en els darrers 10 minuts de l'equip des Castell, amb una bona jugada finalitzada per en Capó en el minut 33 ha arribat el segon gol que sentenciava el partit, encara en temps de descompte hem tingut temps per fer el 3 a 0 de nou en Capó.
Una victoria molt treballada de tot l'equip, en un partit molt serio que ens coloca a 2 punts del quart classificat.