diumenge, 29 d’abril del 2012

ALEVI B. FERRE ATC 2 - PENYA CIUTADELLA 4.

Ahir mati els alevins b van perdre per 2 a 4 contra el Penya Ciutadella, va ser un castig massa dur per l'equip que en tot moment va lluitar cara a cara contra l'equip visitant que es va trobar molt encertat davant porteria, una derrota que no lleva la bona temporada que esta fent el nostre equip. Davant teniem un bon equip que cada vegada que hi jugam ens dificulta el nostre joc, durant el primer quart el futbol es va desarrollar per la zona mitja i les defenses s'imposaven, nosaltres vam disposar de un parell d'arribades dins l'area, avançat el segon quart en una contra el Penya es va avançar, l'equip va reaccionar posant hi molta entrega, peró en pocs minuts de nou vam rebre el segon gol, fins el descans vam intentar apretar la seva ordenada defensa, peró no vam poder marcar. A partir del tercer quart l'equip va sortir disposat a remuntar, presionant amb insistencia va arribar el primer gol que va fer en Bosco Barber, l'equip va anar a dalt i quant semblava l'empat podia arribar vam tenir la mala sort de rebre 2 gols en 2 minuts que van decidir el partit, el resultat 1 a 4 no reflexava com anava el partit peró el fútbol es aixi d'injust a vegades. L'equip no va baixar els braços i va donar ho tot fins el final per poder donar emoció, en David Marrades va fer un bon gol que va deixar el 2 a 4 definitiu. A pesar d'aquesta derrota l'equip continuara lluitant per acabar de la millor manera en els 2 partits que queden, anims al.lots ho esteis fent molt be.