diumenge, 29 d’abril del 2012

INFANTIL A. FERRE 0 - RTV BOSCOS 3.

Ahir mati l'equip infantil A va perdre 0 a 3 contra el Boscos, l'equip ciutadellenc ens va sorprendre en el primer temps mostrant ser un equip amb envergadura i presionant de valent en tot moment, va ser un dur rival, l'equip va lluitar en tot moment per poder marcar algun gol per entrar dins el partit, peró ens vam trobar un equip solid que va ser molt dificil de superar, a mes de mostrar-se encertat davant porteria. El Boscos va venir com a tercer classificat i va demostrar la seva condicio, el nostre equip després del descans va sortir amb moltes ganes presionant amunt peró va ser complicat de superar, ho vam intentar fins el final sense poder aprofitar cap de les nostres ocasions. La setmana que ve l'equip descansa i nomes ens quedara un partit per acabar la temporada, ho farém amb tota la ilusió per acabar de la millor manera.