dilluns, 2 d’abril del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - DOSA 4.

Una vegada mes el futbol ha estat dur amb el nostre equip de lliga nacional que ha perdut per 2 a 4 en el derbi contra el Dosa, en un partit que hem tingut ocasions clares per un millor resultat, ja que amb el marcador de 2 a 1 hem fet un poste que hagués pogut cambiar el partit, la segona part també hem tornat a fer 2 postes quant estavém de ple dins el partit.
La primera part hem estat millor que el Dosa, conseguint avançant-nos amb un gol de Raul Orfila, l'equip estava treballant be en defensa sense donar opcions i arribant a porteria amb cert perill, en la primera arribada del Dosa han conseguit forçar un penal que ha estat l'empat, el partit peró ha continuat amb nosaltres controlant millor i presionant amb encert la zona mitja, a la mitja hora hem conseguit el segon gol de penal que ha convertit n'Angel Rios, hem intentat no passar per apuros fins el descans peró de nou en la segona arribada visitant han conseguit l'empat, ha estat una llastima ja que l'equip ha fet un gran esforç per imposar el nostre joc, a mes de disposar de una clarissima ocasió per haver fet el tercer gol.
A poc de començar el segon temps el Dosa ha conseguit de nou el tercer gol, després del descans el partit era obert amb els dos equips esperant l'ocasio de imposar-se, hem intentat reaccionar disposant de bones ocasions ficant 2 pilotes en el pal i una altra després de una bona jugada en equip,no hem tingut la sort de poder igualar, i en el minut 26 el Dosa ha aprofitat una contra per fer el quart gol, aixó juntament en quedar amb 10 jugadors ha estat el cop definitiu i ja no hem pogut reaccionar, tot i que l'equip ha continuat lluitant fins el final peró sense sort davant porteria.
La setmana que ve no hi ha competició, el proxim partit será dia 15 de abril en el camp del Sant Jordi.