diumenge, 29 d’abril del 2012

CADET. FERRE 4 - SANT LLUÍS 1.

L'equip cadet entrenat per Toni Martinez ha conseguit una nova victoria avui mati contra el Sant Lluís per 4 a 1, el rival tot i tenir poques opcions no ha posat les coses fàcils i ha estat un equip incomode, sobretot en el primer quart del segon temps. La primera part en canvi ha estat de clar domini dels nostres jugadors que han controlat en tot moment i creant joc, hem estat encertats en tasques defensives ja que no hem concedit ocasions a l'equip visitant, en canvi a part dels 2 gols nostres hem disposat d'altres 3 bones arribades per haver sentenciat el partit. Ha sortit concentrat l'equip desde l'inici conscients que no ens ho posarien fácil hem tingut que lluitar per tenir el ritme de partit, el primer gol ha arribat en el minut 9 quant un defensa del Sant Lluís s'ha marcat un gol en propia porta, el gol ha facilitat el nostre joc i poc després en Sergi Mercadal ha conseguit el segon gol que ens posava en clar avantatge, fins el final del primer temps bon domini del nostre equip que ha pogut marcar mes gols contra un equip que sa vist superat en tot moment, mostrant solidesa els nostres jugadors. A partir del descans quant sembla l'equip visitant estava ferit ens han sorpres sortint a presionar amunt i ens han dificultat el nostre joc i arribant a la nostra area tot i no disposar de moltes ocasions han conseguit posar emoció en el minut 2 de la represa lo que ha envalentonat el Sant Lluís que ha intentat anar per l'empat, ens ha costat tornar nos a posar dins el partit, peró quant ho hem fet s'ha pogut sentenciar el partit primer amb un gol de Sergi Melià en el minut 30 i amb el partit mes placid n'Albert Guasch ha fet el definitiu 4 a 1. Una victoria que ens deixa en la primera posició juntament amb el favorit Sporting Mahonés, dissabte que ve partit transcendent per anar a la final contra l'Sporting, l'equip intentará amb totes les ganes poder donar una alegria. ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA.