diumenge, 29 d’abril del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - AT ISLEÑO 2.

Ahir mati l'equip de tercera va empatar a 2 gols contra l'Isleño una vegada mes l'equip en un esforç encomiable va ser capaç de remuntar 2 gols que van fer justicia al partit que vam fer, es va confirmar el descens matematic peró l'actitud de tot l'equip va ser formidable demostrant que fins el darrer minut lluitarán per conseguir alguna victoria mes. El partit va començar de manera trepidant jugant a un bon ritme els dos equips, l'equip eivissenc es va mostrar encertat en la primera ocasió de que va disposar en el minut 9, vam començar amb un contratemps peró l'equip es va reposar i va seguir lluitant cada pilota, en defensa vam estar correctes en aquest primer temps ja que a part del gol només ens van crear una altra ocasió de gol, en atac va costar superar la poblada defensa contraria, peró en els darrers 20 minuts hi va haver 3 arribades dins l'area eivissenca, la primera d'elles den Txiqui, es va arribar al descans amb el 0 a 1, per el segon temps hi quedava la nostra reacció. L'equip va sortir de nou amb molta intensitat del descans, just començar es va crear una gran ocasió de gol que no va entrar per poc i de l'empat es va passar al 0 a 2, en convertit l'Isleño un gol de corner directe, va ser un cop dur de nou peró la reacció va ser molt bona i vam començar a combinar i arribar amb perill a la porteria contraria, el gol estava a punt d'arribar ja que el desgast tenia que tenir una recompensa, va ser en el minut 28 quant el reaparegut Omar va finalitzar una jugada, el partit estava obert i ho vam aprofitar 2 minuts després, ja que en Tomeu Mir va conseguir fer l'empat. El partit va estar molt obert fins el final, primer nosaltres vam tenir el tercer amb un xut d'Omar que per poc no entra i l'Isleño amb una falta que va rebotar en el poste, al final bon empat del nostre equip amb un gran esforç. El proxim dimarts dia 1 hi ha una nova jornada de lliga anirém a jugar en el camp del Platges de Calviá amb la intenció de donar ho tot i poder treure algun punt, tot i tenir bastantes baixes per aquest partit.