diumenge, 15 d’abril del 2012

JUVENIL B. FERRE 0 - UD MAHON 11.

Ahir en un partit que vam tenir que afrontar amb moltes baixes, l'equip juvenil b va perdre per un clar 0 a 11 contra la Unió un equip que va venir amb jugadors de segon i tercer any juvenil aprofitant la superioritat.
L'equip va aguantar fins prop de la mitja hora amb l'empat peró quant ens van marcar el primer gol, es van posar dins el partit i va ser molt dificil aguantar el seu ritme de joc, tot i aixi l'equip va seguir donant la cara tot i rebre el dur castig de 2 gols just abans del descans que deixaven el resultat de 0 a 4 un marcador massa ampli per com havia anat els primers 45 minuts.
En el segon temps ja va costar jugar amb el resultat advers i un equip entonat que ens va sorprendre per la rapidesa, van anar ampliant el marcador fins el final.
Tot i la derrota volém donar anims a tots els joves jugadors que van afrontar el partit, donant la cara en tot moment.