dissabte, 14 d’abril del 2012

BENJAMI B. FERRE ATC 3 - PENYA CIUTADELLA 4.

Avui mati l'equip benjamí b ha perdut 3 a 4 contra el Penya Ciutadella, ha estat un partit emocionant en que els nostres jugadors a punt han estat de consumar una gran remuntada, ja que en el primer quart l'equip ciutadellenc ens ha sorpres amb 2 gols, peró hem sabut reaccionar be tot i tenir un 0 a 3 en contra, en Guillém Marqués ha fet el primer gol després de un bon xut, a partir d'aqui hem passat a tenir mes el control del partit i hem creat ocasions per marcar mes gols, en Marcos Marín ha fet el 2 a 3 que posava emoció en el partit, hem anat per endavant fent una bona presió a l'equip del Penya, peró en una contra un jugador visitant ha sentenciat amb un bon gol, encara hem tingut temps per fer el tercer gol que ha fet en Marcos Marín, i quedaven 5 minuts per acabar i fins el final els jugadors que entrena en Lito Coll han insistit per fer l'empat, peró no ha pogut ser, el partit de l'equip ha estat positiu contra un bon rival, una vegada mes hem competit a un bon nivell.