dissabte, 14 d’abril del 2012

BENJAMI A. CD MENORCA 4 - FERRE 4.

Els benjamins A han conseguit un valuós empat del camp del Menorca, el resultat 4 a 4 diu del partit vibrant que han ofert els dos equips, el partit no ha estat facil per nosaltres que hem tingut que remuntar 2 marcadors adversos de 3 a 1 i 4 a 2, peró els jugadors sempre han cregut en les seves posibilitats i han posat molta ilusió.
Desde l'inici el partit ha estat obert amb els dos equips cercant la porteria, el primer en anotar ha estat el Menorca en el minut 6, peró la reacció ha estat rapida i dos minuts després en Marc Febrer ha fet l'empat, el partit ha entrat en una fase que l'equip local ha apretat de valent conseguint en el tercer quart desfer l'empat amb 2 gols que han deixat el partit en 3 a 1, peró amb paciencia hem sabut reaccionar a temps i posar emoció amb un gol de Arnau Rodriguez, aquest gol ha donat confiança a l'equip que ha combinat be i presionat amb eficacia la sortida del Menorca tot i rebre el quart gol, en el darrer quart hem pogut igualar amb 2 gols de Albert Haro i Marc Febrer, ha estat la recompensa a l'esforç i el bon partit de l'equip que ha sabut fer jugades i gols de merit, amb aquest resultat seguim invictes després de 7 partits.
Enhorabona a tot l'equip seguiu aixi amb ganes de seguir progressant.