diumenge, 1 d’abril del 2012

INFANTIL B. SANT LLUÍS 2 - FERRE 1.

Els infantils b van jugar un emocionant partit en el camp del Sant Lluís que era el segon classificat, va ser un partit en que els equips van mostrar bones maneres i jugat de poder a poder el resultat mes just era l'empat peró la victoria va ser per l'equip local del Sant Lluís per 2 a 1.
Els nostres jugadors van sortir molt concentrats desde l'inici jugant amb intensitat fent una gran pressió sobre la defensa contraria, fruit de una d'aquestes jugades va arribar el primer gol en el minut 11 l'autor va ser en Pau Benejam, a partir d'aqui van venir minuts en que l'equip va controlar be el joc, tallant la reacció del Sant Lluís, peró l'equip local no va donar el braç a torcer i va conseguir empatar el partit en el minut 24, el partit tornava a quedar obert fins el descans el partit no es va moure amb un joc vistós d'anar a una banda i l'altra.
El segon temps va començar igual amb els dos equips jugant atrevidament per cercar el segon gol, nosaltres vam disposar de bones jugades per haver pogut marcar, peró va ser el Sant Lluís que es va avançar en el minut 14, a partir d'aqui l'equip es va fer amb el partit posant ho tot fins el final per conseguir l'empat, peró davant ens vam trobar un equip ordenat i motivat per el resultat que no ens va donar opcions d'igualar, una de les millors virtuds de l'equip locat precisament es la defensa.
No passa res quedam en segona posició a només 2 punts del primer classificat, els jugadors lluitarán cada setmana amb la ilusió de poder acabar de la millor manera.