diumenge, 22 d’abril del 2012

ALEVI A. RTV BOSCOS 1 - FERRE 4.

L'equip alevi A va conseguir una clara i brillant victoria en el camp del Boscos per 1 a 4 en la segona jornada de copa, els jugadors van demostrar que es troben en un gran moment després de posar molts problemes al favorit Penya en la primera jornada.
En el primer quart el partit no va ser fácil ja que l'equip ciutadellenc va sortir amb molta força i es van avançar primer, peró amb tranquilitat es va poder reaccionar a temps i amb un joc ben trenat i sempre intensos vam anar capgirant el resultat, en Jordi Moll amb 2 gols en pocs minuts van deixar el resultat en 1 a 2, a partir d'aqui l'equip va agafar el control del partit, amb ordre en defensa i sortint amb perill a la contra, vam poder sentenciar el partit amb 2 gols mes, un de Joan Piris i el darrer de Julen Galera, amb aquestes ganes i confiança en el joc l'equip que entrena en Bep Pons esta decidit a acabar la temporada de la millor manera.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BRILLANT VICTORIA.