dilluns, 2 d’abril del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - SANTA EULALIA 3.

L'equip de tercera ha perdut contra un dels equips grans per 1 a 3, els jugadors de nou tot i la derrota han lluitat amb totes les seves forces fins el final peró davant ens hem trobat un equip amb experiencia i amb qualitat en atac que ha sabut aprofitar les 3 ocasions que ha disposat.
Desde l'inici sabiem que tocava donar ho tot per poder contrarrestar la superioritat tecnica del Santa Eulalia, que tot i conseguir el primer gol en el minut 38, en cap moment s'ha trobat comode per la bona presió del nostre equip, que ha fet un gran treball, sense oblidar la porteria visitant hem arribat durant el primer temps en un parell d'ocasions, no era fàcil arribar amb facilitat ja que davant hi havia una defensa solida.
L'equip ha sortit amb ganes de conseguir l'empat en el segon temps, peró de nou una contra en el minut 3 ha servit perque l'equip eivissenc anotes el segon gol, l'equip peró no ha perdut la cara i ha continuat insistint fins que en el minut 13 en Lluís Lopez ha forçat un penal que ha acabat en la ma de un defensor eivissenc, el penal la convertit en David Seguí de nou hi havia partit, hem estat 10 minuts amb opcions clares de poder igualar, peró l'ofici del Santa Eulalia ha fet que no ens donassin opcions i ells amb una falta ben tirada han conseguit el tercer gol a falta de 20 minuts que han deixat el partit molt dificil, els jugadors ho han donat tot fins el final per escurçar distancies peró no hem pogut anotar cap gol en les 2 aproximacions que hem tingut.
Res a dir de l'equip que ha tornat a fer un gran desgast contra un gran equip, que compta amb el nostre ex jugador Kake, ara hem de pensar amb el proxim partit que será molt dificil en el camp del Montuiri.