diumenge, 29 d’abril del 2012

LLIGA NACIONAL JUVENIL. FERRE 1 - ESPANYA LLUCMAJOR 4.

L'equip juvenil nacional no ha pogut contra l'Espanya de Llucmajor que ens ha guanyat per 1 a 4, l'equip mallorquí que es juga l'opcio de pujar a divisió d'honor ha estat contundent en atac, durant la primera part hem plantat cara, tinguent 2 bones ocasions fins i tot per haver donat mes emoció, al final en el segon temps han imposat la seva qualitat i experiencia per conseguir un resultat massa dur per com ha treballat l'equip, en Sergi Pelaez de penal a falta de 10 minuts ha posat 1 a 3 en el marcador, hem lluitat amb tota la intenció per fer el segon gol peró en una contra a falta de 3 minuts han fet el definitiu quart gol. Durant el primer temps hem pogut competir contra l'equip rival amb un gran desgast de tot l'equip, principalment la zona mitja per tallar el seu ràpid joc a la contra, hem pogut combinar be amb un parell d'ocasions per haver nos avançat, en defensa hem estat correctes sense donar opcions, una vegada mes en la primera ocasió clara no han perdonat, tot i el gol l'equip ha lluitat per igualar abans del descans. Després del descans hem continuat apretant, peró el desgast ens ha començat a passar factura i mes quant en el minut 10 han marcat el segon gol, l'Espanya ha pogut controlar millor peró hem disposat de 2 bones arribades per haver pogut marcar i de nou en una contra han marcat el tercer gol, poc després en Pelaez ha fet el nostre gol que ha animat l'equip peró a poc del final han marcat de nou. La setmana que ve jugarém en el camp del Son Cladera.