dissabte, 21 d’abril del 2012

BENJAMINS A. FERRE 7 - AT VILLACARLOS 3.

Avui l'equip benjami A ha reafirmat la bona forma en que es troba en la lliga guanyant al sempre complicat Villacarlos per un clar 7 a 3, el partit fins entrat el tercer quart no ha estat fácil i ha estat després quant hem posat la nostra superioritat amb molts gols alguns d'ells després de bones jugades en equip, i es que avui tots els jugadors han fet un gran partit destacant una vegada mes el joc en equip.
El primer gol no ha tardat en arribar ja que en el minut 7 n'Albert Haro ha fet 1 a 0, poc després l'equip des Castell ha reaccionat conseguint l'empat, el partit era trepidant amb moltes jugades d'atac, en Toni Goñalons ha fet el segon gol per part nostra, peró de nou quant intentavem controlar el partit ens han sorpres amb el segon gol, de nou el partit començava de nou, nosaltres teniem mes la iniciativa tinguent mes ocasions, poc després en Toni Goñalons feia el 3 a 2, a partir d'aqui hem començat a dominar amb mes claredat tot i que ens han creat 2 bones ocasions una d'elles ha acabat en el tercer gol visitant, peró el partit ha girat quant amb 10 minuts hem conseguit 3 gols que han decantat el partit a favor nostre, l'autor d'aquests 3 gols ha estat en Toni Goñalons que han deixat el resultat en 6 a 3, en ple minuts de bon joc en que els jugadors millors s'han trobat en Marc Febrer ha conseguit el definitiu 7 a 3, fins el final combinant el nostre equip i acabant una vegada mes i ja son 8 invictes.
D'aquesta manera els jugadors que entrena en Quel Carreras i ajudat per en Xec Salord confirmen que cada setmana van jugant millor i amb mes confiança.