diumenge, 1 d’abril del 2012

REGIONAL PREFERENT. PENYA CIUTADELLA 6 - FERRE 1.

L'equip de regional va perdre en la dificil sortida en el camp del lider Penya Ciutadella per 6 a 1, va ser un partit dur de jugar ja que entre les baixes i la qualitat del rival que va jugar a un nivell intens durant tot el partit, vam patir en l'inici de partit ja que el Penya va sortir amb ganes de resoldre el partit amb rapidesa, 2 gols en els primers 10 minuts ens van deixar el partit molt dificil els jugadors no van perdre la compostura intentant frenar les entrades per banda de l'equip ciutadellenc que va dominar aquests primers 45 minuts, fins prop de la mitja hora la defensa va estar correcte, el tercer gol va arribar en el minut 28 el partit ens obligava a fer un gran desgast i no perdre la concentració, abans del descans vam rebre el quart gol.
Amb el partit sentenciat la segona part va baixar de intensitat, els nostres jugadors van lluitar per caure de la millor manera posible, rebent 2 gols mes, en el minut 28 va arribar el nostre gol que va marcar en Cote per deixar el marcador en 6 a 1, en aquest partit que era previsible una derrota contra un equip que s'esta mostrant intractable i en poques setmanes es proclamara campio, tot i la derrota l'equip va fer un gran desgast.