diumenge, 29 d’abril del 2012

BENJAMÍ A. UE SAMI 0 - FERRE 9.

Els al.lots que entrena en Quel Carreras han demostrat que es troben en un gran moment de forma i avui de nou han conseguit una clara golejada per 0 a 9 en el camp del Sami que ens permet seguir en una brillant segona posició i invictes després de 9 partits. Tot i jugar en el camp del coer, els jugadors han sortit concentrats amb la mateixa ilusió de cada setmana, i han anat imposant el nostre joc creant moltes ocasions de gol que han desbaratat la defensa contraria. L'equip local ha intentat dificultar-nos les coses en els primers minuts, peró quant hem agafat avantatge amb un gol de David Cardona hem jugat amb mes tranquilitat i el marcador ha anat augmentant, el segon gol la marcat n'Albert Haro, el domini era absolut i els jugadors es divertien dins el camp, el tercer gol la fet n'Alvaro Borras, poc després n'Albert Haro ha fet el quart. En Marc Febrer ha estat l'autor del cinqué gol, l'equip no ha baixat els braços i amb ràpides jugades d'atac arribava a la porteria amb facilitat, Albert Haro ha posat el sise en el marcador, en Bruno Carreras ha fet el seté gol i han tancat la golejada amb 2 gols mes en Marc Febrer i David Cardona. Enhorabona a tot l'equip per aquesta victoria, la setmana que ve ens visita el lider Dosa i jugarém amb les mateixes ganes per fer ho lo millor posible.