dilluns, 31 d’octubre del 2011

8 JUGADORS SELECCIONATS PER ELS INTERILLES.

Dema dia 1 de novembre es celebrará a Palma el tradicional torneig Interilles de les Balears, en que hi participen les 3 seleccions insulars de les balears, Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera, en les categories cadet, infantil i alevi.
Del nostre club hi ha 8 jugadors seleccionats que dema a primera hora partirán cap a Mallorca,per anar en el poliesportiu de La Salle a Palma on es jugarán els partits..

En la categoria cadet hi ha 3 jugadors seleccionats: Miquel Angel Arguimbau, Albert Guasch i David Pons que estan citats a les 7.45 h a l'aeroport, per partir amb el vol de les 9 cap a Palma.
El programa de partits es el següent: A les 11,40 H. Menorca - Mallorca.
A les 12,30 H. Menorca - Eivissa-Formentera. A les 13,20 H. Eivissa-Formentera - Mallorca.
Cada partit durará 40 minuts.

En la categoria infantil hi ha 3 jugadors seleccionats: Xavier Muro, Toni Sintes i Francesc Gomila, els jugadors que entrena l'entrenador de Ferreries Toni Pons Riudavets estan citats a les 6.00 del mati a l'aeroport per partir amb el vol de les 7.15 cap a Mallorca.
L'horari dels partits infantil es: 9,15 H. Menorca - Mallorca. A les 10,05 H. Menorca- Eivissa-Formentera. A les 10,55 H. Mallorca - Eivissa-Formentera.
Els partits durarán 35 minuts.

En la categoria alevi hi ha 2 jugadors convocats: David Febrer i Marc Melià, que estan citats a les 6,00 del mati per anar amb el vol de les 7,15 H cap a Mallorca.
L'horari dels partits es: 11,00 H. Menorca - Mallorca. 11,45 H. Menorca - Eivissa-Formentera. A les 12,30 H. Eivissa-Formentera - Mallorca.
Els partits durarán 30 minuts.

Desde el club desitjam molta sort a tots els nostres jugadors i que disfrutin d'aquesta experiencia.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 14é. PJ: 12. PG: 3. PE: 3. PP: 6. GF: 15. GC: 24. AV:-9. PUNTS: 12.

Golejadors: 8 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 1 Gol: Lluís Lopez,Guel Bosch,Toni Pons i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 9. PG: 0. PE: 0. PP: 9. GF: 8. GC: 32. AV:-24. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 2 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 4. GC: 7. AV:-3. PUNTS: 3.

Golejadors: 1 Gol: Cote, Tomeu Allés, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. COPA MENORCA.

Classificació: 4rt. PJ: 6. PG: 1. PE: 0. PP: 5. GF: 9. GC: 22. AV:-13. PUNTS: 3.


CADET. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 2. PG: 1. PP: 0. PP: 1. GF: 7. GC: 6. AV:+1. PUNTS: 3.


INFANTIL A. COPA 98.

Classificació: 2ón. PJ: 4. PG: 3. PE: 0. PP: 1. GF: 12. GC: 5. AV: +7. PUNTS: 9.


INFANTIL B. COPA 99.

Classificació: 3er. PJ: 4. PG: 3. PE: 0. PP: 1. GF: 25. GC: 4. AV: +21. PUNTS: 9.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 7. GC: 10. AV:-3. PUNTS: 3.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 2. PE: 1. PP: 0. GF: 16. GC: 4. AV:+12. PUNTS: 7.


BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 1er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 9. GC: 0. AV: +9. PUNTS: 7.

diumenge, 30 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - LLOSETENSE 1.




Avui l'equip de tercera ha conseguit una brillant victoria contra el segon classificat el Llosetense, que no ha pogut contra el gran partit que ha fet l'equip en que ha lluitat de manera increible durant els 90 minuts i mes merit encara el tenir que jugar contra tot un gran equip amb 10 jugadors durant 30 minuts, peró avui han demostrat una vegada mes que amb ganes, ilusió i lluita no ens guanyen.
La primera part ha estat molt complerta en tots els aspectes, molt be en treballs defensius aturant la zona de creació i els jugadors rápids que te l'equip mallorqui que es l'equip que mes gols fa, peró avui la bona colocació els ha frenat molt be, i gran treball en el migcamp recuperant moltes pilotes i creant perill, ja que a part del gol que ha marcat en Kake en el minut 23 després de un gran xut hem arribat 2 vegades mes amb bastant perill que haguéssin pogut deixar el partit de cara, ja que després de les recuperacions hem superat per ràpidesa la defensa del Llosetense.
El partit ha estat de lluita constant sempre amb esportivitat, hem conseguit arribar a la mitja part amb aventatge peró i quedaven 45 llargs minuts en que el Llosetense ha sortit amb molta intensitat i apretant fort, peró l'esforç encomiable de tot l'equip ha conseguit contrarrestar molt del seu joc, a pilota aturada donada la seva envergadura tenien molt perill, i també amb les pilotes llargues per les bandes ens ha obligat a estar atents, el partit el teniem controlat peró l'expulsió en el minut 19 de Joshua, ens ha obligat a replegar nos mes i cedir el joc durant 15 minuts en el Llosetense han estat els minuts que mes hem patit, peró a partir del minut 35 hem tornat a controlar millor el partit, aixi i tot en una jugada ens han empatat en el minut 81, ha estat un cop dur després del gran treball de tot el partit, peró hem sabut sofrir i tancant espais per esperar una contra, hem tingut una bona aproximació abans del minut 89 que ha arribat una segona contra molt ben trenada que ha servit perque en Toni Pons marqués el 2 a 1 que ha desbordat l'euforia a tota la plantilla i la nostra afició, que avui hem tingut la recompensa que altres dies no haviem tingut.
Fins el final del partit en que l'arbitre ha allargat 8 minuts ha estat molt llarg, peró ho hem salvat de la millor manera.
Aquests 3 punts ens donaran molta confiança per afrontar els 2 proxims dificils partits en el camp del Santa Eulalia i després a casa contra el Montuiri peró jugant amb aquestes ganes com avui podrém donar alguna que altra alegria, ara quedam amb 12 punts que ens donen un lleuger respir.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER AQUESTA GRAN VICTORIA.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. MANACOR 8 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han patit avui una durissima derrota per 8 a 0 en el camp del Manacor, ha estat un partit per oblidar en que no ens ha sortit res.
En el primer temps hem duit el partit de manera correcte amb el resultat de 2 a 0, després tot just començar el segon temps quant encara teniem opcions d'entrar en el partit, el segon gol en el minut 6 de la segona part ha estat decisiu, ja que a partir d'aqui l'equip no ha pogut reaccionar, i ens hem vingut abaix.
Hem d'oblidar aquest partit i pensar en el proxim a casa contra el Juventut Sallista.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 0 - ALAIOR 2.




Ahir l'equip de regional va perdre contra l'Alaior per 0 a 2, en un partit que va ser mes igualat del que diu el marcador, lo que passa que van saber aprofitar les seves ocasions, el partit es va resoldre amb 2 gols en 5 minuts, el primer d'ells va ser de mala sort per part nostra, el rival va demostrar que es un equip ben posicionat que lluita molt durant tot el partit, amb una serie de jugadors experimentats.
El partit va començar amb molt de joc per el migcamp, en que només hi va haver unes 2 ocasions clares en el primer temps per part nostra, peró la veritat es que una d'elles hagués pogut significar el primer gol, era un partit en que l'equip que s'avances tindria bastant al seu favor, els dos equips feien una bona feina en defensa que dificultava les arribades, es va arribar al descans amb el marcador igualat.
A partir del segon temps es partit es va obrir mes, i van arribar les ocasions mes clares i els gols, el joc seguia peró igualat, fins que va venir la jugada desafortunada del primer gol i després a partir d'aqui l'Alaior va agafar mes confiança poblant es migcamp i tapant be els espais, i just després en una rápida jugada va venir el definitiu 0 a 2, fins el final ho vam intentar peró no vam tenir l'encert per reduir distancies, la imatge de l'equip no va ser dolenta i el castig va ser massa gran.

JUVENIL B. SPORTING MAHONÉS 4 - FERRE 1.

Els juvenils B no van poder puntuar en el camp de l'Sporting ahir, en un partit que prest es va posar en contra amb un gol de l'equip maonés en el minut 10 que va desbaratar les nostres opcions i vam jugar el partit a remolc, el rival es va envalentonar amb el gol i va tenir mes domini tot i que l'equip estava lluitant per poder igualar el partit fins el minut 34 en que vam rebre el segon gol el partit estava obert, peró es va arribar en el descans amb el resultat de 2 a 0.
En l'inici del segon temps es va intentar apretar mes a dalt per poder sorprendre a la defensa rival, per poder cercar una jugada que ens poses dins el partit peró en una altra jugada en el minut 15 ens van marcar el 3 a 0 que va ser una llosa per l'equip que ahir disposava d'algunes baixes importants, encara hi va haver temps per marcar 1 gol que va fer en Luis Garcia, aixó va servir per agafar un poc mes de força i anar mes a dalt, vam disposar d'alguna aproximació peró no es va poder concretar, encara a falta de 6 minuts l'Sporting va marcar un altra gol que deixava el resultat definitiu en 4 a 1, no passa res hem de pensar en el proxim partit.

dissabte, 29 d’octubre del 2011

INFANTIL A. FERRE 4 - AT.VILLACARLOS 2.



Els Infantils A han continuat amb la bona dinamica d'avui dels equips de fútbol base conseguint una treballada victoria contra el sempre incomode Villacarlos, ha costat sentenciar ja que hem tingut que remuntar un gol en contra que ens han marcat en el primer minut.
Tot i la dificultat de rebre un gol en contra just començar l'equip no sa posat nervios i ha jugat com ells saben, tinguent mes temps la pilota i cercar la porteria contraria amb paciencia, i aixi hem conseguit capgirar el marcador ja durant el primer temps amb 2 gols d'en Michael.
Amb el marcador a favor hem jugat amb mes tranquilitat en el segon temps, i hem sentenciat el partit amb 2 gols mes que ha marcat en Capó, ja en els minuts finals l'equip des Castell ha marcat el segon gol.
Hem de destacar el bon començament dels jugadors entrenats per en Flores, en que si no fos per la mala sort de la setmana passada comptariem els partits per victories.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA, SEGUIU AIXI.

INFANTIL B. SPORTING MAHONÉS 1 - FERRE 8.

Els infantils que entrena en Canari continuen en gran forma i avui han guanyat per un clar 1 a 8 a l'Sporting en un partit sense historia, ja que els nostres jugadors han fet un gran partit i han estat molt superiors al rival que no ha pogut fer res per frenar les multiples jugades d'atac.
El partit ja sa posat de cara en el minut 9 amb un gol de Isaac Alcaide, en aquells moments l'Sporting encara ha plantat cara i no ha estat fins que en Juan Caballo ha fet el segon gol en el minut 24 que el partit ha començat a estar clarament en el nostre favor, ja que fins llavors l'equip maonés sa defensat amb ordre i ha dificultat el nostre joc.
El tercer gol de n'Isac Alcaide ha trencat definitivament el partit, i en el segon temps hem jugat a plaer i han començat a arribar mes gols, el quart la marcat en David Florit, poc després n'Isac Alcaide de nou ha marcat el cinqué gol en plena borratxera de bon joc, en el darrer quart amb el rival desbordat han arribat 3 gols mes que han marcat en David Florit, en Daniel Pons i el darrer la marcat en Pau Benejam.
Una nova victoria clara que ens deixa en bona posicio, i demostrant que l'equip te ganes de fer un bon paper a la copa, enhorabona.

ALEVI F-7 A. MERCADAL 1 - FERRE 6.

Els alevins A han conseguit la primera victoria avui en el camp del Mercadal, un equip que han superat clarament 1 a 6, ha estat un bon partit dels nostres jugadors que desde l'inici han demostrat ser superiors.
Una bona victoria avui a mes com ha vingut, han sortit amb ganes i concentració desde l'inici i prest ha arribat el primer gol que ha marcat n'Adria Pons, poc després i fruit del domini ha arribat el segon gol que ha deixat el partit sentenciat a favor nostre la fet en Marc Melià, encara abans del descans han arribat 2 gols mes que ha marcat en Jordi Moll, han estat sense cap dubte els millors minuts de l'equip que ha creat infinitat d'ocasions de gol.
Encara han arribat 2 gols mes que ha marcat en David Febrer per deixar el marcador en 0 a 6, abans d'acabar el partit l'equip contrari ha marcat el gol de l'honor.
Una victoria que donara confiança per els proxims partits, segur que jugant aixi vindrán mes bons resultats.

BENJAMINS F8 B. FERRE ATC 9 - PENYA ORIENT 0.




Els benjamins que entrena en Lito s'han estrenat amb bon peu avui contra l'Orient, equip que han guanyat per un clar 9 a 0, durant tot el partit han estat molt superiors els nostres jugadors han mostrat moltes ganes en aquest debut fent un gran fútbol en que s'han divertit dins el camp.
El primer gol no ha tardat molt en arribar i la marcat en Guillem Marqués, un gol que ha donat confiança per afrontar el partit, poc a poc han anat caiguent els gols el segon la fet en Vicente Cedrés, després el tercer la marcat en Pere Pons, el quart en Josep Truyol i els dos següents en Vicente Cedrés que ja ha deixat el marcador amb un clar 6 a 0, peró l'equip ha continuat igual dominant i creant molt perill en cada arribada.
En el darrer quart encara han arribat 3 gols mes per ampliar el resultat, han marcat en Pere Pons, Vicente Cedrés i Josep Truyol.
Aquest inici donará molta confiança a l'equip per els proxims partits.

ALEVI F-7 B. FERRE ATC 4 - ALAIOR 0.




Els alevins que entrena en Fredo continuen en plena forma, avui han tornat a fer un altra gran partit i han estat molt superiors a l'Alaior, la victoria per 4 a 0 hagués pogut ser molt mes amplia ja que hem disposat de moltes ocasions de gol.
Desde el principi han sortit amb moltes ganes fent una bona presió a l'equip contrari que sa vist desbordat, hem trenat bones jugades, en els primers 2 quarts hem marcat 1 gol que l'ha fet en Josep Allés Naranjo.
En el tercer quart hem continuat creant perill, peró no hem marcat cap gol, els jugadors avui han disfrutat dins el camp fent un joc alegre, a partir del darrer quart han vingut 3 gols mes, el 2 a 0 de Bosco Barber que ha trencat definitivament el partit, ja que l'Alaior sa obert i hem trobat mes espais per ampliar amb 2 gols mes de Joan Sans i Bosco Barber.
Enhorabona a tot l'equip per aquest gran començament de temporada, seguiu aixi jugant amb aquestes ganes.

dimecres, 26 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

12ªJORNADA. CE FERRERIES - LLOSETENSE.
Una nova jornada de lliga a la tercera divisió en que duim una tercera part de la temporada, i una jornada mes en aquest dificil calendari que tenim ara jugarém contra un dels equips de dalt el Llosetense que es segon classificat i estan fent grans partits demostrant que son clars candidats a jugar la lligueta d'ascens a 2ªb.
En aquests partits ens obliga a fer un gran desgast durant tot el partit i no poder cometre errors, nosaltres confiarém amb les ganes que hi posen els nostres jugadors que estan donant la cara en tots els partits i només la mala sort ens ha privat de tenir mes punts.
Per aquest partit tindrém les baixes confirmades de David Seguí per sanció de 5 targetes i Ivan Contreras que es recuperá de la lesió, el jugador que esta quasi recuperat es en Txiqui.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

9ªJORNADA. CD MANACOR - CE FERRERIES.
Els juvenils de lliga nacional tenen una altra sortida decisiva en el camp del Manacor un equip de la nostra lliga, ja que es 15é amb 7 punts, per lo que es una bona ocasió de poder conseguir els primers punts de la temporada que fins ara s'han resistit en alguns partits, a pesar de la situació del Manacor es un equip ben ordenat que costa fer lis gols sempre que han perdut ho han fet per poc marge.
Nosaltres tenim confirmada la baixa de Pepo, ja que va ser expulsat de manera injusta en el darrer partit.
Esperém que aquesta vegada tinguém la sort que ens ha faltat en alguns partits i poguén començar amb l'escalada a la classificació.

REGIONAL COPA. DISSABTE A LES 17.00 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES B - CE ALAIOR B.
Aquest dissabte l'equip de regional jugará contra un altre equip filial l'Alaior un equip jove que també juguen amb l'opció de poder reforçar a la primera plantilla i per ara han fet un bon començament, demostrant que es un blog dificil de batre, fan un joc molt semblant al nostre, ja que fins ara tot i jugar en 2 camps complicats hem donat la cara i hem competit a un bon nivell, els jugadors esperén un partit igualat en que sense la presió de tenir que obtenir resultats es podrá veure un partit obert.
Hem de destacar que el nostre jugador en Cote ja es troba a casa després del fort cop al cap que va tenir dissabte passat en el partit en el camp de la Unió en que va tenir que ingressar a la clinica Menorca, peró ahir ja va ser donat d'alta i segur que prest estará a disposició de Santi Medina.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.00 H.
7ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els juvenils b visitarán el camp de l'Sporting Mahonés que es el segon classificat amb 9 punts, un equip que encara es jugará l'opció de poder jugar la final de copa, ens trobarém a un bon rival que encara no ha perdut cap partit, per la nostra part intentarém posar les coses dificils, i si jugam com ho hem fet en alguns partits segur que tindrém opcions de treure un bon resultat, els jugadors hi posarán totes les ganes.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Aquest dissabte els infantils A jugarán a casa contra el Villacarlos seté classificat amb 2 derrotes, tot i la situació del rival no ens podrém confiar ja que l'equip des Castell sempre es un equip complicat de jugar que lluita tot es partit, peró si feim el nostre joc tindrém opcions de guanyar i oblidar la desafortunada derrota de la setmana passada.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.30 H.
4ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els infantils d'en Canari jugarán en el camp de l'Sporting penultim classificat i que encara no ha puntuat, ens trobarém a un equip amb ganes de treure els primer punts de la temporada, per lo que haurém de lluitar tot es partit i fer el nostre joc, segur que imposarem la nostra superioritat tecnica.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 11.00 H.
3ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
Els alevins A jugarán en el camp del Mercadal un equip que tampoc ha puntuat encara per lo que será un partit obert entre dos equips que cercaran la victoria amb un fútbol d'atac, será una bona ocasió per poder fer un bon partit peró el rival no ens ho posara gens fácil dins el seu camp.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
3ªJORNADA. FERRERIES ATC - CE ALAIOR.
Els alevins de primer any que entrena en Fredo jugarán a casa contra l'Alaior que es el coer, els nostres jugadors estan amb ganes de poder continuar amb la bona imatge que han donat en aquests dos primers partits en que hem tret 2 bons resultats i lo que es mes important fent un bon fútbol i jugant amb intensitat cada partit.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 11.30 H.
1ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA ORIENT B.
Aquest dissabte comença la competició per els benjamins, l'equip de segon any descansa en aquest primer partit, peró els que debúten son els benjamins b que entrena en Lito, el rival será el Penya Orient un equip que sempre acostuma a tenir un bon nivell i será una bona prova per aquest inici en que els jugadors estan ilusionats per aquest debut.

dilluns, 24 d’octubre del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 16é. PJ: 11. PG: 2. PE: 3. PP: 6. GF: 13. GC: 23. AV:-10. PUNTS: 9.

Golejadors: 7 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 1 Gol: Lluís Lopez,Guel Bosch i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 8. PG: 0. PE: 0. PP: 8. GF: 8. GC: 24. AV:-16. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 2 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 4. GC: 5. AV:-1. PUNTS: 3.

Golejadors: 1 Gol: Cote, Tomeu Allés, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. COPA MENORCA.

Classificació: 4rt. PJ: 5. PG: 1. PE: 0. PP: 4. GF: 8. GC: 18. AV:-10. PUNTS: 3.


CADET. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 2. PG: 1. PP: 0. PP: 1. GF: 7. GC: 6. AV:+1. PUNTS: 3.


INFANTIL A. COPA 98.

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 8. GC: 3. AV: +5. PUNTS: 6.


INFANTIL B. COPA 99.

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 17. GC: 3. AV: +14. PUNTS: 6.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 1. GC: 9. AV:-8. PUNTS: 3.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 12. GC: 4. AV:+8. PUNTS: 4.

diumenge, 23 d’octubre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - SAN FRANCISCO 4.




Avui mati l'equip juvenil de lliga nacional ha perdut per 3 a 4, en un partit que de nou tot ha sortit en contra i hem tingut que lluitar contra les adversitats, el partit en lineas generals ha estat igualat entre dos equips que necessitavém els punts.
Els jugadors tenien moltes ganes desde el començament de poder obtenir la primera victoria peró en els 3 minuts en la primera arribada del San Francisco ens han marcat el primer gol, per lo que hem tingut que anar a remolc, fins que en Marti Coll en una jugada embarullada dins l'area ha conseguit l'empat en el quart d'hora.
El partit a partir d'aqui ha entrat en una fase de molt de joc en el migcamp, amb un joc igualat sense massa ocasions de gol, els nostres jugadors han fet un gran esforç per cercar el segon gol que ens poses en avantatge peró el marcador ja no sa mogut fins el descans.
A partir del segon temps han començat a arribar mes accions en atac i el joc mes obert, i també les jugades polemiques, en els primers 10 minuts hem arribat fins l'area contraria en un parell d'ocasions sense poder rematar en claredat i després en el minut 14 de la segona part en una contra el San Francisco ha marcat el segon gol, han estat molt efectius ja que fins aquell moment no havien creat quasi cap mes perill que els gols, el nostre equip ha intentat reaccionar peró han vingut dues jugades claus, primer la expulsió d'en Pepo després de 2 targetes grogues i en el minut 23 ha arribat un discutible penal que ha servit perque ens marcassin el tercer gol, a partir d'aqui el partit sa posat molt complicat amb dos gols en contra i un jugador menys, peró l'equip sa buidat per intentat reaccionar i aixi en Dani Perez amb un bon xut ajustat desde fora de l'area ha marcat el 2 a 3 que ens posava dins el partit a falta de un quart.
El San Francisco amb la superioritat numerica ha poblat el migcamp de jugadors per dificultar la nostra zona de creació i ens ha costat poder concretar a dalt, hem arribat 2 o 3 vegades dins l'area, amb l'equip volcat en una contra ens han marcat el quart gol en el minut 89 que deixava el partit resolt, peró encara hi ha hagut temps perqué l'arbitre ens hagi pitat un penal en el minut 92 que ha deixat el resultat en 3 a 4 peró no hem tingut temps de fer cap mes jugada ja que el partit s'ha acabat.
Ara ens toca pensar en el proxim partit diumenge que ve a Mallorca per intentar, conseguir els primers punts que sen's resisteixen, aixó si l'equip ho dona tot durant els 90 minuts.
ANIMS ESTEIM CONVENÇUTS QUE LA SETMANA QUE VE CONSEGUIRÉM PUNTUAR.

CADETS LLIGA. DOSA 4 - FERRE 7.

Els cadets han guanyat avui mati per un espectacular 4 a 7 en el camp del Dosa que la temporada va fer campió, ha estat un partit loco en que els davanters han guanyat clarament a les defenses.
Desde el principi sa vist que seria un partit molt obert i no han tardat gaire en arribar les primeres ocasions, peró el primer gol ha arribat en el minut 15 quan en Joan Vidal ha conseguit el 0 a 1, el Dosa ha intentat apretar mes i en el minut 24 ha arribat l'empat, peró l'alegria ha durat poc ja que dos minuts després en Josep Janer ha fet el segon gol, fins aquell moment l'equip ha mostrat una gran lluita per contrarrestar la qualitat de l'equip de ciutadella, abans del descans han arribat dos gols mes el primer de Joan Vidal novament que ha marcat el tercer gol en el minut 32, semblava teniem el partit encarrilat peró 4 minuts abans del descans el Dosa ha marcat el segon gol deixant el resultat en un emocionant 2 a 3 per el segon temps.
Peró si en el primer temps hem vist molts de gols i bones jugades, durant el segon temps el partit encara sa trencat mes i han arribat mes gols, primer ha estat el Dosa en el minut 8 de la segona part que ha empatat el partit, a partir d'aqui hem anat a per el partit i en 3 bons minuts hem deixat el partit sentenciat amb dos gols mes, el primer de Joan Vidal que era el tercer que marcava i el 3 a 5 la marcat en Sergi Sansaloni, encara hi quedaven mes de 20 minuts i semblava que teniem el partit guanyat, peró com el joc estava totalment trencat el Dosa ha posat emoció momentaneament marcant el 4 a 5 en el minut 31 de la segona part, a partir d'aqui ells han anat a l'atac i nosaltres ho hem aprofitat per marcar 2 gols mes en els darrers 7 minuts de partit, un de Miquel Febrer i l'altre de Pau Pons per deixar el resultat en un espectacular 4 a 7.
Una gran victoria dels cadets que entrena en Toni Martinez, que han conseguit oblidar la derrota de la primera jornada.

REGIONAL COPA. UD.MAHÓN 2 - FERRE 0.

Els joves jugadors de l'equip de regional van perdre ahir per 2 a 0 en el camp de la Unió a Maó, va ser un partit amb molta lluita en que en cap moment es va perdre la cara del partit amb molt de joc en el migcamp i que l'equip maonés va saber aprofitar millor les seves ocasions.
Ens va costar crear ocasions de gol ja que quant es van avançar en el minut 26, van esperar darrera i va dificultar la creació d'ocasions de gol.
A pesar de la derrota l'equip no va donar mala imatge, la setmana que ve tenim un altre equip de la nostra lliga l'Alaior que també es un equip jove i segur que podrém veure un partit obert.

dissabte, 22 d’octubre del 2011

JUVENIL B. FERRE 0 - MENORCA 3.

Els juvenils b van perdre ahir per 0 a 3 contra el Menorca en un partit que va ser mes igualat del que diu el marcador,ja que a falta de 6 minuts el resultat era de 0 a 1 i el Menorca va aprofitar la seva rápidesa per sentenciar el partit quant vam arriscar per empatar el partit.
El rival que teniem davant es un dels maxim favorits a jugar la final de copa que en el primer partit ens havia guanyat per 7 a 0, peró ahir no ho van tenir tant fácil i si no hagués estat per les bones intervencions del seu porter en el primer temps, en que va treure fins a 3 clares ocasions de gol haguessim tingut opcions de treure un millor resultat, el partit va ser molt diferent al que es va jugar en el seu camp, ja que durant el primer temps el nostre equip va fer un gran partit i no va deixar jugar gens comode a l'equip maonés que es va veure sorprés.
En l'inici del segon temps el partit anava igual amb els dos equips intentant fer se amb el control del partit, va ser el Menorca que en el minut 15 es va avançar i després a partir d'aqui es van replegar ben posicionats i va costar d'arribar a la seva porteria, ho vam provar amb insistencia fins que a falta de 6 minuts van fer el segon gol que ho deixava sentenciat, al final derrota massa abultada per els nostres merits.

TERCERA DIVISIÓ. POBLENSE 4 - FERRE 3.

Una altra vegada una derrota molt dolorosa per el nostre equip, que ha perdut per 4 a 3 a casa del Poblense en el minut 91 després de una discutible falta.
No era un partit fácil avui contra un historic de Balears i un camp amb unes grans dimensions, peró una vegada mes l'equip ha donat una gran imatge plantant cara en tot moment a l'equip mallorquí, el partit vibrant en quant a gols i alternancia.
Es partit ja ha començat amb emoció ja que el Poblense ha marcat el primer gol en el minut 2 de partit, lo que preveia un partit complicat peró ràpidament en el minut 6 en Kaké ha conseguit empatar el partit, a partir d'aqui el partit començava de nou i el Poblense que era l'equip local ha intentat dominar el partit, peró amb una bona feina i correr molt hem contrarrestat be les embestides locals, nosaltres hem intentat crear perill amb pilotes llargues per agafar l'esquena rival i aixi ha arribat el segon gol en el minut 39 amb una bona jugada que ha finalitzat en Guel Bosch, amb aquest marcador hem arribat en el descans.
En l'inici del segon temps el Poblense ens ha donat molta feia ja que han sortit amb molta intensitat per capgirar el marcador i ha obligat a fer molta feina a tot l'equip per llevar-se el domini de damunt, hem aguantat 19 minuts fins que ha arribat l'empat a 2 gols, un resultat que encara ha intensificat mes la presió local, peró nosaltres no hem perdut la cara del partit i hem creat perill a la contra, en el minut 30 de la segona part ens han marcat el 3 gol, peró l'equip no sa rendit i ha insistit fins que 4 minuts després en Kaké ha conseguit de nou empatar el partit a 3 gols, i quedaven 10 minuts per acabar en un partit molt obert i vistós, hem contingut be la pressió del Poblense, fins que en el minut 91 després de una falta ha arribat el cop dur de rebre el quart gol, després de fer un gran desgast els 90 minuts i donar la cara en un camp tant complicat, la sort fins ara no esta sent generosa per nosaltres, ja que sen's han escapat punts per mala sort.
Esteim convençuts que jugant aixi cada setmana la permanencia no es pot escapar, ja que tot l'equip lluita i posa unes ganes increibles en cada partit.

INFANTIL A. 2ón any. SPORTING MAHONÉS 2 - FERRE 1.

Derrota dels infantils A contra l'Sporting Mahonés per 2 a 1, en un partit molt correcte del nostre equip que no ha tingut l'encert davant porteria que ha tingut l'Sporting que ha aprofitat 2 de les 4 ocasions que han creat, mentres que nosaltres hem duit mes el control del partit i creat 6 o 7 bones ocasions peró no ha estat posible.
Hem de destacar que a pesar del resultat l'equip ha demostrat que esta en un bon moment ja que ha jugat 3 bons partits en aquest inici i jugant com avui els resultats vindrán, lo important es la imatge que dona l'equip.
El gol la marcat en Josep Capó en el segon temps.

INFANTIL B. 1er any. FERRE 2 - UD.MAHÓN 3.



Derrota per un ajustat 2 a 3 dels infantils B contra la Unió de Maó, l'equip visitant ens ha sorprés durant els primers 30 minuts amb 3 gols, ens hem trobat un equip dificil de superar en defensa amb varis jugadors de segon any, peró a partir del 0 a 3 l'equip no sa rendit i ha començat a jugar be i arribar a porteria, just abans del descans en Juan Caballo ha marcat el primer gol que deixava emoció per el segon temps.
En els darrers 35 minuts els nostres jugadors han sortit decidits a remuntar el partit, i han apretat de valent disposant de bones ocasions, com la darrera que hem tingut que ha estat molt clara i el porter visitant en una bona aturada la salvada, abans en el minut 15 de la segona part en Juan Caballo havia fet el 2 a 3, lo que ha servit per els darrers 20 minuts anar per l'empat, la unió ens esperava darrera ben colocats i sortint en perilloses contres, peró la nostra defensa i porteria ha estat encertada i han donat emoció fins el final, almenys per l'esforç mereixiem un empat, peró l'equi ha jugat be.

ALEVI F-7 A. FERRE 0 - ALAIOR 6.

Els alevins A tenien avui un partit dificil contra l'Alaior, un equip que te un bon equip que es un dels favorits a fer campió i avui ho ha demostrat ja que ha guanyat per 0 a 6, el nostre equip a pesar de la derrota ha aguantat be durant els 2 primers quatrs, fins que ens han marcat 2 gols en 4 minuts que han sentenciat el partit.
El nostre equip hi ha posat moltes ganes per poder contrarrestar la superiorita alaiorenca i hauriém pogut fer algun gol com a premi, intentarém seguir amb la linea d'anar progressant i jugar be a fútbol.

ALEVI F-7 B. UD.SEISLAN 3- FERRE ATC 3.

Els alevins de primer any que entrena en Fredo han conseguit un bon empat en el camp de l'Sporting Mahonés, el resultat 3 a 3 es un reflexe de com ha anat el partit ja que ha estat un partit molt obert en que els dos equips hem cercat la porteria i el nostre equip ha demostrat que ha començat en forma la temporada fent 2 bons resultats.
No ha estat fácil l'empat ja que hem tingut que remuntar fins a 3 vegades ja que l'equip maonés ha conseguit avançar-se primer, el primer gol la marcat en David Marrades, després l'empat a 2 gols ha estat de Tomeu Alberto i el darrer gol la conseguit en David Marrades de nou.
Hem de destacar tot l'esforç de tots els jugadors en aquest partit.

FOTOS ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA.




Ahir a la nit es va celebrar a les oficines del club l'Assamblea anual ordinaria per passar el balanç de les comptes de club de la temporada passada i aprovar el pressupost d'aquesta temporada, a mes de xerrar sobre els objectius del club per aquesta temporada.

dijous, 20 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16,30 H.

11ªJORNADA. POBLENSE - CE FERRERIES.
L'equip de tercera visitará un altra camp dels historics el Poblense que es 12é i que tot i no començar be en les darreres setmanes sembla que ha reaccionat, en la darrera jornada va treure un punt del camp de la Penya Santa Eulalia, no tenen el potencial d'altres anys peró amb les dimensions del seu camp sempre es dificil de jugar els 90 minuts, es un equip que li costa fer gols peró en defensa es un equip ben colocat.
Per la nostra part anirém a Sa Pobla amb ganes de treure un bon resultat, peró per aixó tindrém que estar entonats durant tot el partit i aprofitar les ocasions.
Per aquest partit en Joaquin Andujar te les baixes confirmades de Omar per sanció i Txiqui i Ivan Contreras per lesió.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES -SAN FRANCISCO B.
Partit important aquesta setmana per els juvenils, ja que ve el San Francisco que es 16é amb 4 punts, un equip de la nostra lliga després del dificil inici de calendari i clau per començar a puntuar.
No será un partit fácil peró hem de intentar treure els 3 punts, segur que si jugam com el dia de l'At Balears tindrém opcions de dur lo endavant, ens obligara a fer un gran desgast i estar concentrats durant tot el partit, peró amb les ganes que tenen els nostres jugadors i l'empenta del public será l'inici de la remontada.

REGIONAL COPA. DISSABTE A LES 16.30 H.

4ªJORNADA. UD.MAHÓN - CE FERRERIES.
L'equip de regional jugará en el camp de la Unió de Maó, un equip molt nou respecte l'any passat que esta en fase de construcció amb jugadors joves entrenats per Lito Alzina que la setmana passada van fer un bon partit en el camp del Penya i dins el seu camp sempre es un equip molt lluitador que será una bona prova per la progressió del nostre equip que hi anirá amb força confiança després del gran partit que van fer contra el Sant Lluís que els hi haura donat moral, i sense res en joc intentarém fer un bon partit i treure un bon resultat.

dimecres, 19 d’octubre del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 17.00 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - CD.MENORCA.
Els juvenils b jugarán a casa per segona setmana consecutiva, contra el Menorca que es el primer classificat i comptá amb un bon equip, en el primer partit de lliga ens van guanyar clarament, peró el nostre equip ha anat entrant a poc a poc dins la competició i tenen ganes de poder plantar cara, jugant com les darreres jornades, a l'equip hi faltarán 2 jugadors per sanció que van ser expulsats.

CADET. DIUMENGE A LES 11.30 H.
2ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Els cadets tenen una dificil sortida en el camp del Dosa, un rival del que no tenim cap referencia aquesta temporada ja que en la primera jornada van descansar, peró segur que els hi quedarán algun dels jugadors que la temporada passada van guanyar la lliga de manera brillant, per lo que tindrém que fer un bon partit per treure un bon resultat.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
3ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els infantils A que entrena en Flores voldrán continuar amb la bona imatge de les 2 primeres jornades a la visita en el camp de l'Sporting, un equip que compta amb 1 victoria i 1 derrota, peró dins el seu camp será complicat de guanyar per lo que tindrém que jugar amb el mateix nivell que fins ara, els jugadors están amb ganes de poder oferir un altra bon partit.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Aquest dissabte hi ha un interessant partit per els infantils b que entrena en Canari ja que rebrém la visita de la Unió, un equip que com nosaltres ha guanyat els 2 primers partits, per lo que vindrán amb ganes i moral de treure un bon resultat del nostre camp, els jugadors que entrena en Canari sabén que tindrán que donar lo millor d'ells per poder guanyar i fer un bon partit, esperém veure un partit obert.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - ALAIOR AT.
Primer partit de la temporada a casa per els alevins de segon any, el rival será bastant complicat ja que es un dels 2 o 3 millors de la categoria l'Alaior que ja el primer partit va guanyar per 14 a 0 i va demostrar tenir molta força en atac, per lo que tindrém que vigilar be els seus davanters i no deixar lis espai, els nostres jugadors hi posarán totes les ganes per poder plantar cara i fer un bon partit.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. UD.SEISLAN - FERRERIES ATC.
Els alevins de primer any jugarán en el camp del Seislan aquest dissabte en la que será la primera sortida de la temporada, després del bon començament de lliga els nostres jugadors estan amb ganes de continuar fent bon joc i jugar amb moltes ganes, el rival va empatar a 3 gols en el primer partit i segur que no ens posará les coses fàcils en el seu camp a Maó.

dilluns, 17 d’octubre del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 16é. PJ: 10. PG: 2. PE: 3. PP: 5. GF: 10. GC: 19. AV:-5. PUNTS: 9.

Golejadors: 5 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 1 Gol: Lluís Lopez i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 7. PG: 0. PE: 0. PP: 7. GF: 5. GC: 20. AV:-15. PUNTS: 0.

Golejadors: 2 Gols: Alex Bruño i Dani Perez. 1 Gol: Fabri.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 4. GC: 3. AV:+1. PUNTS: 3.

Golejadors: 1 Gol: Cote, Tomeu Allés, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. COPA MENORCA.

Classificació: 4rt. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 8. GC: 15. AV:-7. PUNTS: 3.


CADET. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 1. PG: 0. PP: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 2. AV:-2. PUNTS: 2.


INFANTIL A. COPA 98.

Classificació: 2ón. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 7. GC: 1. AV: +6. PUNTS: 6.


INFANTIL B. COPA 99.

Classificació: 1er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 15. GC: 0. AV: +15. PUNTS: 6.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 3. AV:-2. PUNTS: 3.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 9. GC: 1. AV:+8. PUNTS: 3.

ALEVINS F-7 A. SPORTING MAHONÉS 3 - FERRE 1.

Dissabte van començar la competició de lliga els alevins que entrena en Bep Pons, va ser a Es Migjorn contra l'Sporting en un partit que el resultat va ser 3 a 1 favorable a l'equip maonés.
Tot i la derrota els jugadors van lluitar tot es partit per fer un bon partit i poder obtenir un bon resultat, vam disposar de les nostres ocasions per fer algun gol mes peró només va ser posible anotar un gol que va fer en Marc Melià, aquesta setmana debutarán a casa amb la ilusió de poder fer un bon partit i si es posible treure un bon resultat.

diumenge, 16 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - CONSTANCIA 5.

L'equip de tercera tenia un partit dificil avui contra el Constancia un dels favorits a jugar el playoff d'ascens a 2ªb, i dins el camp hem vist la contundencia que tenen ja que ens han guanyat per 2 a 5 un resultat massa abultat, en un partit en que hem tingut aventatge de 1 a 0, peró en 15 minuts d'inspiració en el començament de la segona part han trencat es partit amb 3 gols que ja han estat imposibles de recuperar.
Durant els primers 45 minuts l'equip ha fet un gran esforç fisic per contrarrestar la qualitat del rival, i aquest desgast l'hem notat després a la segona part, ja que costa molt d'aturar un equip com el Constancia durant tot el partit, a pesar d'aixó hem sortit molt concentrats en l'inici de partit ja que sabiem que no podiem donar lis opcions, i durant bona part de la primera part hem jugat molt be posant moltes dificultats, fins i tot ens hem avançat amb un gol de Kaké de penal en el minut 21, un resultat que ens posava el partit de cara, en els següents minuts semblava teniem el partit controlat peró en el minut 29 després de una jugada en posible fora de joc han conseguit l'empat, resultat en que hem arribat al descans.
En el començament del segons temps han vingut els momemnts clau del partit ja que el Constancia a sortit decidit a sentenciar es partit i en 10 minuts ens han marcat 3 gols deixant el resultat en un clar 1 a 4, amb un no res hem vist com teniem el partit quasi imposible i ens ha costat recuperar nos, només en Kaké amb un altra gol de penal en el minut 29 ha posat un poc d'emoció en el partit fins que en una contra el Constancia ha marcat el definitiu 2 a 5 a 10 minuts del final.
Una derrota que entrava dins les posibilitats, ara hem de pensar la setmana que ve en la visita en el camp del Poblense que no es l'equip fort d'altres anys, peró sempre fort a casa seva i amb qualitat, per aquest partit recuperarém en Raúl peró perdrém n'Omar després de la rigurosa expulsió.

REGIONAL COPA. FERRE 4 - SANT LLUÍS 0.

Una de les notes positives del cap de setmana es el brillant partit que van fer ahir els jugadors de l'equip de regional que entrena en Santi Medina, ja que van guanyar per un contundent 4 a 0 en el Sant Lluís i es una bona noticia per el nostre fútbol base, ja que es un equip en formació amb la majoria de jugadors que just tenen 20 anys, ahir estavén reforçats per 2 jugadors sub 23 de la primera plantilla en Txiqui i Tomeu Allés que van contribuir a la victoria.
Desde el començament l'equip va jugar amb bastanta intensitat, i es que sabien que davant teniem un equip de la nostra lliga que si es feien les coses be com fins ara podiem conseguir la victoria en aquesta 3 jornada de copa.
Prest vam donar el primer avis de les multiples ocasions de gol que es van tenir, i en el minut 19 va arribar el primer gol que va marcar en Coté que d'aquesta manera s'estrena amb el nostre club.
Aquest gol va servir per que el domini fos mes clar, tot i que el Sant Lluís va intentar apretar mes i aproximar-se a la nostra porteria, 5 minuts després del gol va arribar el 2 a 0 que va fer en Txiqui, un marcador que no es va moure fins el descans en un partit que vam controlar be davant un equip mes veterá.
La segona part va començar amb l'equip visitant jugant amb mes força i intensitat per igualar el partit, peró els nostres jugadors no es van descomposar i poc a poc vam tornar a tenir el ritme de partit, en el minut 27 va arribar el tercer gol que va marcar en Tomeu Allés que ja va rompre definitivament el partit, peró encara hi quedava un altre gol que va marcar n'Angel Allés per establir el definitiu 4 a 0, l'equip lluisser va tenir la millor en una ocasió en un penal que va aturar en Saurina.
Aixi victoria de l'equip regional que segur no será la darrera si seguim jugant així, que serán importants per la progressió dels nostres joves jugadors.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. POBLENSE 5 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han sofert una dura derrota avui per 5 a 0 en el camp de Poblense, en un partit que desde el començament sen's ha girat en contra, ja que en el minut 7 l'equip mallorqui ha marcat el primer gol, un cop que ha estat imposible de recuperar, ja qu aixó ha donat molta empenta a l'equip rival que ha fet un gran partit, a mes el 2 a 0 en el minut 15 ha estat definitiu, a partir d'aqui els jugadors han intentat llevar-se el domini local, intentant fer algun gol per entrar dins el partit, peró en les opcions que hem tingut no ha estat possible i aixi hem arribat en el descans.
Tot just començar la segona part el Poblense ha marcat el tercer gol, que ha estat una llosa per l'equip que havia sortit amb la intenció de poder escurçar distancies, a partir d'aqui fins el final el partit ha estat molt llarg per l'equip que ha vist com un envalentonat rival ha marcat dos gols mes, avui ens hem trobat un rival molt encertat.
Hem d'oblidar aquesta dura derrota, i pensar que la setmana que ve a casa tenim un partit nou, i que una victoria ens donaria forces per capgirar la situació.

JUVENILS B. COPA. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 3.

Avui migdia els juvenils b han perdut per 2 a 3 contra el Penya Ciutadella, un partit obert que ha tingut alternancies en el marcador, amb la mala sort que les 2 vegades que ens hem avançat, en pocs minuts ens han empatat.
Desde el començament ja sa vist que els dos equips intentarien jugar a fútbol, ja que no tenen la pressió de tenir que obtenir resultats, cosa que han aprofitat per jugar mes a l'atac, ja en el minut 9 en Lluís Marqués ha marcat el primer gol, peró no hem tingut temps de posicionar nos, ja que dos minuts després el Penya ha empatat, el partit de nou estava igualat.
L'equip entrenat per en Tati ha continuat amb el control del partit, intentant aprofitar alguna ocasió en les arribades que hem tingut, ha estat en Toni Coll que ha avançat de nou al nostre equip, peró de nou l'alegria ha durat poc i els ciutadellencs han tornat a empatar, aixi amb el partit obert hem arribat en el descans.
Poc després de començar la segona part el Penya ha conseguit el tercer gol que els hi donava avantatge, hem intentat reaccionar per igualar el partit disposant d'alguna bona jugada per aproximar nos a la porteria contraria, peró una expulsió en el minut 20 de la segona part, ha fet que ens costes mes poder anar a per el partit, tot i que el marcador no ha tornat a moure`s fins el final del partit, en que hem acabat amb 9 jugadors i l'expulsió de Tati.
A pesar de la derrota l'equip ha estat correcte i si continuam aixi conseguirém mes resultats positius.

CADETS LLIGA. FERRE 0 - ALAIOR 2.

Els cadets han començat la competició de lliga avui en un partit contra l'Alaior que ens ha guanyat per 0 a 2 un resultat injust per lo que ha estat el partit.
Durant la primera part no hi ha hagut gols, nosaltres hem intentat dur el control de partit en que hem dominat mes i creat mes perill, mentre que l'equip alaiorenc esperava mes en defensa, peró sa mostrat un equip solid que ens ha complicat poder fer un joc mes brillant.
En el segon temps el partit anava igualat en el marcador fins que a falta de 22 minuts ens han pitat un penal molt riguros que ha desfet l'empat, a partir d'aqui hem anat a per l'empat amb totes les ganes, peró no hem estat encertats i a falta de 15 per acabar el partit han aprofitat una contra per sentenciar amb el definitiu 0 a 2, un resultat massa dur per el partit que hem fet, no passa res ja que si seguim jugant aixi els resultats no tardarán en arribar.

INFANTIL B. 1er any. MERCADAL 0 - FERRE 3.

Avui mati els infantils que entrena en Canari han guanyat per 0 a 3 en el camp del Mercadal i d'aquesta manera segueixen en primera posició, després de un bon començament de campionat de copa.
El nostre equip ha estat molt superior en tot moment en que hem disposat de moltes ocasions de gol, el rival ens ha intentat complicar el nostre joc de posició de la pilota pero poc a poc els jugadors han imposat la seva superioritat tecnica.
El primer gol l'ha marcat n'Oscar Roca, un gol que ha servit per obrir la defensa rival, peró no ha disminuit la bona presió que ens ha fet el Mercadal, ha estat en els darrers 15 minuts que ho hem aprofitat per sentenciar amb 2 gols mes que han marcat en Sergi Bosch i Alex Hidalgo.
Aixi 2 partits i 2 victories clares per l'equip que entrena en Canari que esta disposat a fer un bon paper a la copa.

dissabte, 15 d’octubre del 2011

INFANTIL A. 2ón any. FERRE 3 - SANT LLUÍS 0.




Els infantils A han conseguit una nova victoria per 3 a 0 contra el Sant Lluís en un partit que hem tingut que treballar mes del que diu el resultat ja que l'equip rival ha estat un rival incomode i fins que no hem fet el 2 a 0 el partit estava obert, peró una vegada mes els al.lots que entrena en Flores han demostrat que han arribat en forma i ganes de fer les coses be en la copa.
El partit ha començat amb domini del nostre equip, en que hem intentat desde el principi poder fer el primer gol prest, peró el Sant Lluís ens esperava ben colocat i no ha estat fins el minut 23 que en Josep Capó ha conseguit el primer gol, a partir d'aqui hem controlat el partit i aturat les internades de l'equip contrari menstres que nosaltres esperavém per aprofitar alguna ocasió per sentenciar.
En la segona part hem dominat mes clarament ja que el partit ha estat obert i ho hem sabut aprofitar per sentenciar es partit amb gols de Jesús Pons en el minut 47 que ha estat definitiu i mes endavant en Toni Sintes ha fet el definitiu 3 a 0 en el minut 61, per conseguir una victoria molt treballada en que l'equip ha mostrat una bona serietat dins el camp.
ENHORABONA PER AQUEST BON COMENÇAMENT, CONTINUAU AIXI.

ALEVINS F-7. 1er any. FERRE ATC 9 - SPORTING MAHONÉS 1.





Els alevins de primer any han començat fent un gran partit avui mati a casa contra l'Sporting Mahonés ja que han guanyat per un clar 9 a 1, en un partit que desde el primer quart ja hem vist que erem molt superiors.
Els al.lots han disfrutat avui dins el camp jugant un bon fútbol que ha trencat una vegada darrera l'altra la defensa maonesa, a mes hem de destacar amb la intensitat que han jugat durant tot es partit en que han lluitat cada pilota i creat infinitat d'ocasions, mentre que en defensa no hem passat molts d'apuros i les poques que ens han creat les hem contingut molt be.
Els golejadors han estat: David Marrades 4, Daniel Esbert 2, Pau Torrent, Adriá Vidal i Pere Allés.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA JA QUE TOTS HEU FET UN GRAN PARTIT, SEGUIU JUGANT AIXI AMB AQUESTES GANES.

divendres, 14 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16,30 H.

10ªJORNADA. CE FERRERIES - CONSTANCIA.
Aquest diumenge ens visita un altre dels equips forts el Constancia que esta en sisena posició, i encara no ha perdut en cap dels 9 partits que ha jugat amb un bagatge de 4 victories i 5 derrotes, es un equip que ha perdut força en atac peró encara conserva un gran blog que es molt dificil marcar, per lo que tindrém que aprofitar les ocasions que tinguém i no cometre errors en defensa ja que amb aquests equips es paga.
En Joaquin Andujar podrá comptar amb quasi tota la plantilla a excepció de Raúl Marqués que va veure la 5 targeta i te 1 partit de suspensió i n'Ivan Contreras que es va fer un fort esguinç de grau 2 i estará unes 3 setmanes de baixa encara, la resta estará en forma per plantar cara en el Constancia i poder treure un bon resultat.

dijous, 13 d’octubre del 2011

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 11.30 H.

7ªJORNADA. POBLENSE - CE FERRERIES.
L'equip juvenil de lliga nacional te una nova sortida aquesta jornada, será en el camp del Poblense un equip que está en una situació comoda ja que es seté amb 10 punts, per lo que será un altra partit complicat amb un rival que podrá jugar amb mes tranquilitat, per la nostra part hi posarém totes les ganes com les darreres jornades per veure si podém tenir la sort que ens ha faltat per puntuar, i es que esteim convençuts que quant es consegueixin els primers punts després tindrém mes confiança i començarém a puntuar, ja que l'equip ho esta donant tot en cada partit, i en les 3 darreres jornades hem competit bastant be.
Anims al.lots prest conseguirém la recompensa de l'esforç.

REGIONAL COPA. DISSABTE A LES 17.00 H.

3ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Els jugadors de l'equip de regional jugarán el segon partit de copa després de la jornada de descans, aquesta vegada els jugadors que entrena Sant Medina tindrán un rival directe el Sant Lluís lo que ens permetra mesurar millor les nostres forces, ja que en el debut vam tenir el rival mes complicat el Penya que també va guanyar a l'equip de Sant Lluís per 3 a 0 en la darrera jornada.
Per aquest partit podrém comptar amb tota la plantilla en principi i les ganes de fer un bon partit, en un partit que hi te que haver igualtat.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DIUMENGE A LES 12.00 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES B - PENYA CIUTADELLA B.
Els juvenils b jugarán aquest diumenge el darrer partit de la primera volta contra un altre equip b el del Penya Ciutadella, un equip que esta en una situació semblant a la nostra ja que en els 3 partits que ha jugat han conseguit 2 punts, els nostres jugadors van fer una gran millora en el darrer partit que vam jugar en el camp de la Unió i intentarán continuar amb la progressió mostrada, per aquest partit ja comptarém amb l'entrenador dels juvenils en Tati.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.30 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Els cadets començaran la competició aquest diumenge, será contra l'Alaior un equip sempre complicat que acostuma a tenir bons equips en aquesta categoria i será una bona prova per aquest començament de lliga, una competició que será llarga ja que hi ha 11 equips i es jugará a doble volta per un total de 20 partits la competició acabara el dia 31 de març.
L'entrenador es en Toni Martinez que juntament amb tot l'equip intentarán fer una bona competició en que lo mes important será anar aprenent i poder fer un bon resultat.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES A - CCE SANT LLUÍS.
Els infantils A que entrena en Flores jugarán el primer partit de la temporada a casa contra el Sant Lluís, un equip que va perdre en la primera jornada, per lo que voldrán refer se de la derrota i vindrán amb ganes.
Esperém veure un bon partit del nostre equip que va començar amb bon peu guanyant de forma clara, tindrán la ilusió de fer un partit igual que en el camp del Sami.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 10.30 H.
2ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
Els infantils B jugarán el diumenge a Es Mercadal en el primer desplaçament de la temporada després del brillant debut a casa contra el Sami, el rival que ens trobarém es una incognita ja que en el seu camp sempre es un rival incomode, a mes per desplegar el nostre joc de control de la pilota.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 9.30 H.
1ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els alevins començarán la competició de lliga a domicili contra l'Sporting un partit que es jugará a Es Migjorn, després de dies de pretemporada els jugadors estan amb ganes que comenci la competició en que tenen ganes de fer ho be, i poder oferir bons partits a mes de continuar aprenent.
En la competició de lliga hi ha 12 equips, per lo que a doble volta es jugarán 22 partits fins que acabi el dia 31 de març, per tant será una competició llarga.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 11.00 H.
1ªJORNADA. FERRERIES ATC - SPORTING MAHONÉS B.
Els alevins de primer any que entrena en Fredo debutarán a casa contra l'Sporting B a la competició de lliga, un torneig que el formen 12 equips per jugar un total de 22 partits.
Els jugadors tenen ganes del debut després de una llarga pretemporada es que s'han posat en forma per poder ho fer de la millor manera posible, el rival será una incognita segur que no será fácil i tindrém que jugar lo millor que puguém.

dimecres, 12 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. BINISSALEM 2 - FERRE 1.

L'equip de tercera divisió ha fet un gran partit avui capvespre en el camp del lider Binissalem, hem perdut 2 a 1 peró l'equip local ha vist com la darrera mitja hora a punt hem estat de treure un punt, i es que tot i jugar contra el lider invicte l'equip no ha tingut por, i hem dominat després de fer un gran desgast de pressió i concentració, i amb 2 grans ocasions de Kaké i Omar la sorpresa ha estat a prop.
El partit ha començat amb el Binissalem que compta amb una gran mitja tinguent el control del partit peró sense crear clar perill, nosaltres ens hem defensat amb ordre i la porteria no ha passat per gaire perril inclus hem disposat de la primera ocasió abans que en el minut 30 el Binissalem hagi fet el primer gol, en que hem arribat a la mitja part.
Sense temps per reaccionar hem vist com en el minut 2 de la segona part l'arbitre ha pitat penal per unes mans de Toni Pons, quant hem rebut el segon gol semblava que el partit estaria acabat, peró l'equip una vegada mes en una demostració de ganes i caracter ha reaccionat i en Kake en el minut 15 de la segona part ha marcat i després a partir d'aqui l'equip ha pujat la intensitat i ha anat a per l'empat fins el final, que no hem aconseguit per mala sort i es que avui ho han tornat a donar tot i si seguim aixi el diumenge tindrém opcions de poder puntuar amb un altre dels equips forts de la categoria el Constancia.
Ens queda felicitar a tot l'equip per el bon partit que ha fet avui tot i la derrota.

dimarts, 11 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIMECRES A LES 17,00 H.

9ªJORNADA. BINISSALMEM - CE FERRERIES.
Aquest dimecres que es festiu hi ha lliga a tercera divisió, hi tenim una dificil papeleta ja que visitám el camp del Binissalem lider invicte que s'esta mostrant com un equip molt solid, en que només ha rebut 3 gols i el darrer partit va guanyar en el camp de un dels favorits el Penya Santa Eulalia, per lo que davant tindrém un equip que ha agafat molta confiança i es troba en un gran moment a part de tenir una gran plantilla.
Nosaltres afrontarém el partit amb tota la ilusió de donar la sorpresa, si conseguim jugar amb la intensitat, ganes i concentració dels partits que duim jugats, podém complicar molt les coses, tot i que será dificil.
Per aquest partit en Joaquin Andujar podra comptar amb n'Omar ja que ha cumplert els partits de sanció, la nota mes negativa va ser la lesió en l'entrenament d'ahir a la nit de Ivan Contreras que en una jugada fortuita es va torcer el tormell, que esperém que no sigui res important i prest podem comptar amb la seva ajuda.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 11é. PJ: 8. PG: 2. PE: 3. PP: 3. GF: 7. GC: 12. AV:-5. PUNTS: 9.

Golejadors: 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Kaké. 1 Gol: Lluís Lopez i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 6. PG: 0. PE: 0. PP: 6. GF: 5. GC: 15. AV:-10. PUNTS: 0.

Golejadors: 2 Gols: Alex Bruño i Dani Perez. 1 Gol: Fabri.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 3. AV:-3. PUNTS: 0.


JUVENIL B. COPA MENORCA.

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 6. GC: 12. AV:-6. PUNTS: 3.


INFANTIL A. COPA 98.

Classificació: 1er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 4. GC: 1. AV: +3. PUNTS: 3.

INFANTIL B. COPA 99.

Classificació: 1er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 12. GC: 0. AV: +12. PUNTS: 3.

diumenge, 9 d’octubre del 2011

INFANTIL A. 2ón any. UE SAMI 1 - FERRE 4.

Els infantils A que entrena en Flores han debutat fent un gran partit en el camp del Sami amb una clara victoria per 1 a 4, en un partit en que hem estat molt superiors.
Els nostres jugadors han disfrutat avui dins el camp ja que han fet un bon fútbol, que ha superat en tot moment l'equip ciutadellenc, avui l'infantil de segon any ha tingut la participació de 3 jugadors de primer any que també han contribuit a que el partit hagi estat comode per part nostre.
El partit peró no ha estat fácil en el principi ja que el Sami ha marcat primer i hem tingut que remuntar, l'empat ha estat marcat per en Josep Capó a partir d'aqui ha estat quant hem jugat millor i ens hem imposat, després han vingut 2 gols d'en Toni Pons que ha deixat el marcador en 1 a 3, en els darrers minuts el Sami ha estirat lineas per retallar distancia i ho hem aprofitat per marcar el quart gol que ha fet en Josep Capó novament, aixi un gran debut del nostre equip infantil.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - FELANITX.





Avui capvespre en el partit que hem jugat contra el Felanitx i que ha acabat amb empat a 0 el fútbol no ha tornat a ser just amb el nostre equip, ja que després de fer un gran desgast durant els 90 minuts, presionant i ben posicionats dins el camp no hem donat opció a l'equip contrari durant tot el partit en que només ens ha creat 1 ocasió de gol, mentre que nosaltres hem disposat de 5 bones ocasions 2 d'elles molt clares de Kake i Guel Bosch peró no hem estat encertats i com el darrer partit en que vam empatar contra el Collerense després de crear moltes ocasions de gol no hem estat afortunats, peró avui la bona asistencia de public han premiat quant ha acabat el partit el gran esforç que han fet durant el partit cosa que volem destacar i es que avui hi havia un bon ambient en el camp.
L'equip ha sortit amb molta intensitat desde el primer minut tinguent en tot moment el domini del partit sense deixar apropar-se a la porteria, i es que amb un gran treball de tot l'equip, hem intentat sorpredre agafant l'esquena contraria i també amb passades per la banda perque en Txiqui i Tiago creassin perill, hem disposat de 3 ocasions durant els primers 45 minuts, la mes clara de Kake, peró no hem conseguit marcar i hem arribat al descans amb empat a 0 gols.
Durant els primers 10 minuts del segon temps semblava que el Felanitx sortiria mes de darrera intentant crear perill, peró prest hem tornat agafar el ritme de partit amb una bona pressió i disputant totes les pilotes, han arribat mes ocasions la mes clara una de Guel Bosch davant el porter que no ha entrat de miracle, el rival nomes es podia defensar esperant darrera i ha estat afortunat, ja que teniem que guanyar es partit.
Ara dimecres tenim una dificil sortida en el camp del Binissalem que esta invicte, peró jugant aixi els hi podem posar les coses molt dificils.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER EL GRAN ESFORÇ D'AVUI.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. PENYA ARRABAL 1 - FERRE 0.

Avui en el partit que els juvenils de lliga nacional han jugat en el camp del Penya Arrabal per ben poc sen's ha tornat a escapar un punt, ja que a falta de 5 minuts amb el resultat de 1 a 0 en contra hem fet un poste la sort es esquiva en aquests 3 darrers partits en que l'equip esta competint be contra bons equips, i per poc no hem puntuat.
El Penya Arrabal ha sortit amb intensitat per dur el control del partit i ja en el minut 15 ha conseguit el gol que ha estat definitiu, els nostres jugadors s'han sobreposat posant hi moltes ganes i concentració, peró el rival ben colocat darrera ens ha dificultat el joc ofensiu, peró sempre hem estat dins el partit desfent les contres de l'equip mallorqui.
En el segon temps ho hem intentat de totes les maneres posant hi intensitat i sempre jugant amb igualtat a l'equip contrari hem tingut la nostra gran oportunitat en el minut 40 de la segona part peró el poste ha refusat la nostra ocasió, fins el darrer minut hem insistit sense sort.
L'equip la setmana que ve tornara jugar a Mallorca en el camp del Poblense, a veure si conseguim el poc que ens falta per treure un resultat positiu, ja que els jugadors es mereixen per el gran desgast i ganes que hi posen.
Anims al.lots moral a tope que prest tindrém la recompensa.

dissabte, 8 d’octubre del 2011

INFANTIL B. 1er any. FERRE 12 - SAMI B 0.

Espectacular començament dels infantils que entrena en Canari, ja que han guanyat per un contuntent 12 a 0 en el Sami en un partit que desde el començament hem estat molt superiors, el rival no ens ha pogut crear quasi cap ocasió en tot el partit ja que amb la gran pressió que els hi hem fet no han passat del migcamp.
Amb un bon joc de toc i molta ràpidesa en les accions els gols han anat caient, ja en els primer 6 minuts en Pau Benejam ha marcat el primer, el rival ha intentat plantar cara peró a partir del segon gol, ha caigut davant la maquina que ha estat el nostre equip avui.
En Juan Caballo ha marcat el 2 a 0, que ha estat el que ha romput el partit totalment, després han anat marcant en Dani Pons el tercer, en Tonio Cantero el quart, en Juan Caballo de nou ha marcat el 5 a 0, després en David Florit ha marcat dos gols mes, en Sergi Bosch ha fet el vuité gol, poc després en Juan Caballo ha tornat a marcar, el desé gol l'ha fet n'Oscar Roca i els dos darrers en Jesus Martí i el dotzé en Dani Pons.
Enhorabona a tot l'equip per aquest brillant començament i continuar igual jugant amb aquestes ganes i fent bon fútbol.

divendres, 7 d’octubre del 2011

REUNIÓ FUTBITO TEMPORADA 2011-12 A LES 20,00 H

Divendre dia 14 de octubre es fará la reunió per començar a planificar el campionat de fútbol 7 temporada 2011-12, la reunió será a les 20,00 hores a les oficines del club.
Tots els interessant podeu passar a la oficina, per informació i que almenys vengui 1 representant de cada club a la reunió.

CONVOCATORIES SELECCIONS DIA 12 DE OCTUBRE.

El proxim dimecres dia 12 de octubre que es festiu, hi ha una nova convocatoria de seleccions, en aquesta ocasió serán en el nostre camp de Sant Bartomeu, per lo que podreu passar per veure les evolucions dels millors jugadors de Menorca, en categoria cadet, infantil i alevi.

Els cadets estan citats a les 10.30 hores, per després a les 11,30 hores fer un partit amistós contra el nostre juvenil b.

Hi ha 3 jugadors citats: Miquel Angel Arguimbau, Albert Guasch i David Pons.

En la selecció infantil la citació es a les 9,00 hores per després a les 10,00 hores fer un partit amistós contra l'equip cadet del nostre club.

Hi ha 3 jugadors citats: Xavier Muro, Toni Sintes i Francesc Gomila.

Els alevins están citats a les 10,00 hores en el camp anexe per després a les 11,00 hores jugar contra els alevins.

Hi ha 2 jugadors convocats: Marc Melià i David Febrer.

ASSAMBLEA ORDINARIA DIA 21 DE OCTUBRE.

El proper divendres dia 21 de octubre es fara a les instalacions del club l'assamblea ordinaria anual del club per aprovar les contes i revisar els projectes esportius per aquesta temporada 2011-12.
Es important l'assistencia de tots els socis.

ORDRE DEL DIA:

1ª SALUTACIÓ PRESIDENCIAL.
2ª BALANÇ ECONOMIC TEMPORADA 2010-11.
3ª PRESUPOST ECONOMIC TEMPORADA 2011-12.
4ª MEMORIA ESPORTIVA TEMPORADA 2011-12.
5ª PRECS I PREGUNTES.

HORA 1ª CONVOCATORIA A LES 19.30 HORES.
2ª CONVOCATORIA A LES 20.00 HORES.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES - FELANITX.
El diumenge tenim un partit important contra el Felanitx coer de la categoria amb 1 punt, un rival directe que vindra amb ganes de conseguir la primera victoria, per nosaltres la situació es tranquila amb 8 punts i 10 posició, una victoria seria molt important per allunyar nos de la part baixa i deixar el rival a 10 punts.
Per guanyar tindrém que jugar amb totes les nostres forces i concentració, ja que el rival amb la situació que esta el fa mes perillós i no será gens fácil.
Per aquest partit podriém recuperar en Guel Bosch després de la seva paternitat i Toni Rodriguez, la unica baixa confirmada es 0mar Hernandez que cumplira el darrer partit de sanció i dimecres que ve ja podra estar a disposició de Joaquin Andujar.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

6ªJORNADA. PENYA ARRABAL - CE FERRERIES.
El diumenge els juvenils jugarán en el camp del Penya Arrabal un equip que esta en 15 posició, encara no han guanyat cap partit peró només tenen 1 derrota i 4 empats, per lo que sera un equip complicat de marcar amb nomes 6 gols en contra, segurament ens trobarém un equip molt combatiu en que els hi costa marcar peró que treballa molt en defensa.
Per la nostra part intentarém treure algun punt, si continuam amb la progressió de les 2 darreres jornades podem tenir opcions i sobretot si tenim la fortuna que ens ha faltat en els darrers partits, en que per poc no hem conseguit puntuar.
Anims al.lots i molta sort.

dimecres, 5 d’octubre del 2011

INFANTILS A. 2ón any. DIUMENGE A LES 11.00 H.

1ªJORNADA. UE SAMI A - CE FERRERIES A.
Els infantils A que entrena en Flores jugarán diumenge en el camp del Sami el primer partit oficial de la temporada, en un torneig en que hi participen 9 equips, amb el format de jugar contra tots a una volta per un total de 8 partits.
Els infantils intentarán començar amb bon peu a la copa, en que jugarán amb ganes de fer un bon partit i si potser conseguir algun punt.

INFANTIL B. 1er any. DISSABTE A LES 11.00 H.

1ªJORNADA. CE FERRERIES B - UE.SAMI B.
Els infantils b que aquest any els entrena en Canari debutarán a casa contra el Sami en la primera jornada de copa.
El torneig de copa el jugarán 10 equips en que ens enfrontarém contra tots a una volta, els nostres jugadors estan molt ilusionats per aquest debut en que tenen ganes de oferir una bona imatge i sobretot anar formant-se com a jugadors i disfrutant jugant a fútbol, el rival que ens trobarém es una incognita ja que no ha jugat cap partit encara.

dilluns, 3 d’octubre del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 10é. PJ: 7. PG: 2. PE: 2. PP: 3. GF: 7. GC: 12. AV:-5. PUNTS: 8.

Golejadors: 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Kaké. 1 Gol: Lluís Lopez i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 5. PG: 0. PE: 0. PP: 5. GF: 5. GC: 14. AV:-10. PUNTS: 0.

Golejadors: 2 Gols: Alex Bruño i Dani Perez. 1 Gol: Fabri.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 3. AV:-3. PUNTS: 0.


JUVENIL B. COPA MENORCA.

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 6. GC: 12. AV:-6. PUNTS: 3.

diumenge, 2 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. ALCUDIA 3 - FERRE 0.

L'equip de tercera divisió ha perdut avui de manera clara a Alcudia per 3 a 0, un partit que desde el principi sen's ha atragantat, amb el joc intens de l'equip local que avui si jugava molt ja que només comptava amb 2 punts i els hi ha sortit el millor partit de la temporada tot lo contrari que nosaltres, que hem vist com en el minut 15 hem rebut el primer gol que ha donat mes fluidesa al joc local, a mes quant podiem pensar que en el segon temps podiem remuntar un gol en el minut 45 del primer temps ha estat decisiu per el devenir del partit.
Avui no hem trobat el nostre joc i ens ha costat molt arribar a la porteria contraria, mentre que l'Alcudia ens ha fet molt mal en atac i quant semblava que s'acabava el partit en el minut 90 han marcat el definitiu 3 a 0.
Tot i perdre contra un rival directe, la nostra situació encara es tranquila ja que comptam amb 8 punts, la setmana que ve tenim que oblidar aquest partit i tornar a fer el nostre joc per rebre el coer el Felanitx que te 1 punt, un partit que será molt important per tenir una bona renda de punts per el complicat calendari que tindrém després.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - AT.BALEARES 2.





Els juvenils de lliga nacional han patit avui una dura derrota contra el At.Baleares per 1 a 2, un partit que teniem guanyat i que en el minut 93 de partit sen's ha escapat després de fer un gran esforç i donar ho tot durant tot el partit, una derrota injusta que no es mereixia avui l'equip.
El rival ha fet una gran pressió durant el partit que ens ha dificultat molt les sortides, demostrant ser un equip mes fet i experimentat tot i tenir 4 punts fins el dia d'avui, l'equip ha estat molt correcte en treballs defensius durant el primer temps en que hem aturat les 2 ocasions mes perilloses dels mallorquins, mentre que nosaltres hem intentat aprofitar la rapidesa de Dani Perez i Alex Bruño per sorprendre a la defensa rival que ha estat dificil de superar, el primer temps ha acabat amb empat a 0 gols.
En els primers minuts del segon temps ens ha costat superar la pressió del Baleares que ha sortit decidir a per el partit, peró poc a poc hem conseguit desfer la pressió i arribar a la porteria contraria, el partit tenia molt de joc de pilota llarga i també per el migcamp.
En el minut 22 del segon temps després de una falta hem aconseguit avançar nos amb un gol de falta que ha tocat en la defensa contraria i ha entrat dins, un gol que ens deixava el partit al nostre favor, han anat passant els minuts i semblava que teniem el partit controlat fins que a falta de 3 minuts per el final ens han empatat, lo que deixava el partit obert en els darrers minuts per intentar aprofitar alguna ocasió, peró quant semblava que el partit arribava el final en una jugada desafortunada ens han marcat el segon gol, que ha estat un cop molt dur per tot l'equip després de lluitar amb totes les forces durant tot el partit.
Ara toca donar anims a l'equip que si seguim lluitant aixi els resultats arribarán, anims a tota la plantilla.

dissabte, 1 d’octubre del 2011

REGIONAL COPA. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 0.




Avui en el començament de copa regional teniem un dificil rival, el Penya Ciutadella que compta amb un gran equip i entrenats per Dani Mori que ens han guanyat per 3 a 0, peró fins el minut 14 de la segona part no han pogut batre la nostra porteria que fins aquell moment, estava ben defensada per el nostre equip, la darrera mitja hora ens han superat fisicament i han conseguit ampliar el marcador, peró la imatge que han donat avui els jugadors entrenats per Santi Medina ha estat positiva i quant poguém anar recuperant jugadors i l'equip estigui mes compenetrat segur que ens donará alguna alegria.
Desde el començament el Penya ha intentat marcar el ritme de partit combinant amb rapidesa, peró la nostra defensa i el treball de tot l'equip ha estat molt bo durant els primers 45 minuts, en que han arribat 2 vegades amb bastant perill peró entre l'encert de Joan Troyano i els defenses han desbaratat les ocasions, per part nostra hem tingut una bona ocasió en una contra que ha finalitzat n'Angell Allés, la qualitat del Penya ens ha obligat a fer un gran desgast per tot el camp presionant per dificultar el seu joc cosa que després hem pagat en el segon temps, i es que també nomes hem pogut comptár amb 2 canvis de camp a part del porter.
El segon temps ha començat igual amb concentració per part del nostre equip i dificultar el seu joc i veure si podiem aprofitar una contra per donar algun ensurt, peró en el minut 14 ha arribat el primer gol que ha donat tranquilitat a l'equip ciutadellenc i crear mes perill aprofitant els espais i el nostre cansanci.
Derrota peró hem de ser positius tenint en compta l'equip que teniem davant i la plantilla justa que teniem avui, si es segueix en aquesta linear segur que l'equip ens donará alguna sorpresa, la setmana que ve descansam i jugarém un partit amistós contra l'altra equip favorit a la copa i lliga el Nortenyo que servira de bon entrenament per anar agafant forma.

JUVENILS B. UD.MAHÓN 1 - FERRE 3.

Els juvenils han conseguit la primera victoria de la temporada avui en el camp de la unió en el partit corresponent a la tercera jornada, i han confirmat les perspectives que van deixar la setmana passada i avui han donat una passa mes fent un bon partit i guanyat en el camp de un rival complicat.
En el primer temps hem jugat amb moltes ganes i prest ha vingut el primer gol que ha conseguit en Lluís Marqués en el minut 15, a partir d'aqui els jugadors maonesos han estirat les lineas per cercar l'empat i ho han conseguit en el minut 21.
Els jugadors no han baixat els braços i en el minut 27 en Toni Coll ens posava en avantatge que hem mantingut fins el descans.
A partir del segon temps hem jugat amb mes confiança esperant alguna contra per sentenciar es partit, hi ha hagut diverses ocasions i no ha estat fins el minut 88 que ha arribat la sentencia un gol que ha fet en Sergi Sansaloni, una victoria que ens dona els primers 3 punts i amb ganes de continuar progressant i fent bon fútbol.