dissabte, 29 d’octubre del 2011

INFANTIL B. SPORTING MAHONÉS 1 - FERRE 8.

Els infantils que entrena en Canari continuen en gran forma i avui han guanyat per un clar 1 a 8 a l'Sporting en un partit sense historia, ja que els nostres jugadors han fet un gran partit i han estat molt superiors al rival que no ha pogut fer res per frenar les multiples jugades d'atac.
El partit ja sa posat de cara en el minut 9 amb un gol de Isaac Alcaide, en aquells moments l'Sporting encara ha plantat cara i no ha estat fins que en Juan Caballo ha fet el segon gol en el minut 24 que el partit ha començat a estar clarament en el nostre favor, ja que fins llavors l'equip maonés sa defensat amb ordre i ha dificultat el nostre joc.
El tercer gol de n'Isac Alcaide ha trencat definitivament el partit, i en el segon temps hem jugat a plaer i han començat a arribar mes gols, el quart la marcat en David Florit, poc després n'Isac Alcaide de nou ha marcat el cinqué gol en plena borratxera de bon joc, en el darrer quart amb el rival desbordat han arribat 3 gols mes que han marcat en David Florit, en Daniel Pons i el darrer la marcat en Pau Benejam.
Una nova victoria clara que ens deixa en bona posicio, i demostrant que l'equip te ganes de fer un bon paper a la copa, enhorabona.