diumenge, 9 d’octubre del 2011

LLIGA NACIONAL JUVENIL. PENYA ARRABAL 1 - FERRE 0.

Avui en el partit que els juvenils de lliga nacional han jugat en el camp del Penya Arrabal per ben poc sen's ha tornat a escapar un punt, ja que a falta de 5 minuts amb el resultat de 1 a 0 en contra hem fet un poste la sort es esquiva en aquests 3 darrers partits en que l'equip esta competint be contra bons equips, i per poc no hem puntuat.
El Penya Arrabal ha sortit amb intensitat per dur el control del partit i ja en el minut 15 ha conseguit el gol que ha estat definitiu, els nostres jugadors s'han sobreposat posant hi moltes ganes i concentració, peró el rival ben colocat darrera ens ha dificultat el joc ofensiu, peró sempre hem estat dins el partit desfent les contres de l'equip mallorqui.
En el segon temps ho hem intentat de totes les maneres posant hi intensitat i sempre jugant amb igualtat a l'equip contrari hem tingut la nostra gran oportunitat en el minut 40 de la segona part peró el poste ha refusat la nostra ocasió, fins el darrer minut hem insistit sense sort.
L'equip la setmana que ve tornara jugar a Mallorca en el camp del Poblense, a veure si conseguim el poc que ens falta per treure un resultat positiu, ja que els jugadors es mereixen per el gran desgast i ganes que hi posen.
Anims al.lots moral a tope que prest tindrém la recompensa.