diumenge, 16 d’octubre del 2011

REGIONAL COPA. FERRE 4 - SANT LLUÍS 0.

Una de les notes positives del cap de setmana es el brillant partit que van fer ahir els jugadors de l'equip de regional que entrena en Santi Medina, ja que van guanyar per un contundent 4 a 0 en el Sant Lluís i es una bona noticia per el nostre fútbol base, ja que es un equip en formació amb la majoria de jugadors que just tenen 20 anys, ahir estavén reforçats per 2 jugadors sub 23 de la primera plantilla en Txiqui i Tomeu Allés que van contribuir a la victoria.
Desde el començament l'equip va jugar amb bastanta intensitat, i es que sabien que davant teniem un equip de la nostra lliga que si es feien les coses be com fins ara podiem conseguir la victoria en aquesta 3 jornada de copa.
Prest vam donar el primer avis de les multiples ocasions de gol que es van tenir, i en el minut 19 va arribar el primer gol que va marcar en Coté que d'aquesta manera s'estrena amb el nostre club.
Aquest gol va servir per que el domini fos mes clar, tot i que el Sant Lluís va intentar apretar mes i aproximar-se a la nostra porteria, 5 minuts després del gol va arribar el 2 a 0 que va fer en Txiqui, un marcador que no es va moure fins el descans en un partit que vam controlar be davant un equip mes veterá.
La segona part va començar amb l'equip visitant jugant amb mes força i intensitat per igualar el partit, peró els nostres jugadors no es van descomposar i poc a poc vam tornar a tenir el ritme de partit, en el minut 27 va arribar el tercer gol que va marcar en Tomeu Allés que ja va rompre definitivament el partit, peró encara hi quedava un altre gol que va marcar n'Angel Allés per establir el definitiu 4 a 0, l'equip lluisser va tenir la millor en una ocasió en un penal que va aturar en Saurina.
Aixi victoria de l'equip regional que segur no será la darrera si seguim jugant així, que serán importants per la progressió dels nostres joves jugadors.