diumenge, 16 d’octubre del 2011

CADETS LLIGA. FERRE 0 - ALAIOR 2.

Els cadets han començat la competició de lliga avui en un partit contra l'Alaior que ens ha guanyat per 0 a 2 un resultat injust per lo que ha estat el partit.
Durant la primera part no hi ha hagut gols, nosaltres hem intentat dur el control de partit en que hem dominat mes i creat mes perill, mentre que l'equip alaiorenc esperava mes en defensa, peró sa mostrat un equip solid que ens ha complicat poder fer un joc mes brillant.
En el segon temps el partit anava igualat en el marcador fins que a falta de 22 minuts ens han pitat un penal molt riguros que ha desfet l'empat, a partir d'aqui hem anat a per l'empat amb totes les ganes, peró no hem estat encertats i a falta de 15 per acabar el partit han aprofitat una contra per sentenciar amb el definitiu 0 a 2, un resultat massa dur per el partit que hem fet, no passa res ja que si seguim jugant aixi els resultats no tardarán en arribar.