dissabte, 8 d’octubre del 2011

INFANTIL B. 1er any. FERRE 12 - SAMI B 0.

Espectacular començament dels infantils que entrena en Canari, ja que han guanyat per un contuntent 12 a 0 en el Sami en un partit que desde el començament hem estat molt superiors, el rival no ens ha pogut crear quasi cap ocasió en tot el partit ja que amb la gran pressió que els hi hem fet no han passat del migcamp.
Amb un bon joc de toc i molta ràpidesa en les accions els gols han anat caient, ja en els primer 6 minuts en Pau Benejam ha marcat el primer, el rival ha intentat plantar cara peró a partir del segon gol, ha caigut davant la maquina que ha estat el nostre equip avui.
En Juan Caballo ha marcat el 2 a 0, que ha estat el que ha romput el partit totalment, després han anat marcant en Dani Pons el tercer, en Tonio Cantero el quart, en Juan Caballo de nou ha marcat el 5 a 0, després en David Florit ha marcat dos gols mes, en Sergi Bosch ha fet el vuité gol, poc després en Juan Caballo ha tornat a marcar, el desé gol l'ha fet n'Oscar Roca i els dos darrers en Jesus Martí i el dotzé en Dani Pons.
Enhorabona a tot l'equip per aquest brillant començament i continuar igual jugant amb aquestes ganes i fent bon fútbol.