dissabte, 1 d’octubre del 2011

REGIONAL COPA. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 0.

Avui en el començament de copa regional teniem un dificil rival, el Penya Ciutadella que compta amb un gran equip i entrenats per Dani Mori que ens han guanyat per 3 a 0, peró fins el minut 14 de la segona part no han pogut batre la nostra porteria que fins aquell moment, estava ben defensada per el nostre equip, la darrera mitja hora ens han superat fisicament i han conseguit ampliar el marcador, peró la imatge que han donat avui els jugadors entrenats per Santi Medina ha estat positiva i quant poguém anar recuperant jugadors i l'equip estigui mes compenetrat segur que ens donará alguna alegria.
Desde el començament el Penya ha intentat marcar el ritme de partit combinant amb rapidesa, peró la nostra defensa i el treball de tot l'equip ha estat molt bo durant els primers 45 minuts, en que han arribat 2 vegades amb bastant perill peró entre l'encert de Joan Troyano i els defenses han desbaratat les ocasions, per part nostra hem tingut una bona ocasió en una contra que ha finalitzat n'Angell Allés, la qualitat del Penya ens ha obligat a fer un gran desgast per tot el camp presionant per dificultar el seu joc cosa que després hem pagat en el segon temps, i es que també nomes hem pogut comptár amb 2 canvis de camp a part del porter.
El segon temps ha començat igual amb concentració per part del nostre equip i dificultar el seu joc i veure si podiem aprofitar una contra per donar algun ensurt, peró en el minut 14 ha arribat el primer gol que ha donat tranquilitat a l'equip ciutadellenc i crear mes perill aprofitant els espais i el nostre cansanci.
Derrota peró hem de ser positius tenint en compta l'equip que teniem davant i la plantilla justa que teniem avui, si es segueix en aquesta linear segur que l'equip ens donará alguna sorpresa, la setmana que ve descansam i jugarém un partit amistós contra l'altra equip favorit a la copa i lliga el Nortenyo que servira de bon entrenament per anar agafant forma.