diumenge, 2 d’octubre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - AT.BALEARES 2.

Els juvenils de lliga nacional han patit avui una dura derrota contra el At.Baleares per 1 a 2, un partit que teniem guanyat i que en el minut 93 de partit sen's ha escapat després de fer un gran esforç i donar ho tot durant tot el partit, una derrota injusta que no es mereixia avui l'equip.
El rival ha fet una gran pressió durant el partit que ens ha dificultat molt les sortides, demostrant ser un equip mes fet i experimentat tot i tenir 4 punts fins el dia d'avui, l'equip ha estat molt correcte en treballs defensius durant el primer temps en que hem aturat les 2 ocasions mes perilloses dels mallorquins, mentre que nosaltres hem intentat aprofitar la rapidesa de Dani Perez i Alex Bruño per sorprendre a la defensa rival que ha estat dificil de superar, el primer temps ha acabat amb empat a 0 gols.
En els primers minuts del segon temps ens ha costat superar la pressió del Baleares que ha sortit decidir a per el partit, peró poc a poc hem conseguit desfer la pressió i arribar a la porteria contraria, el partit tenia molt de joc de pilota llarga i també per el migcamp.
En el minut 22 del segon temps després de una falta hem aconseguit avançar nos amb un gol de falta que ha tocat en la defensa contraria i ha entrat dins, un gol que ens deixava el partit al nostre favor, han anat passant els minuts i semblava que teniem el partit controlat fins que a falta de 3 minuts per el final ens han empatat, lo que deixava el partit obert en els darrers minuts per intentar aprofitar alguna ocasió, peró quant semblava que el partit arribava el final en una jugada desafortunada ens han marcat el segon gol, que ha estat un cop molt dur per tot l'equip després de lluitar amb totes les forces durant tot el partit.
Ara toca donar anims a l'equip que si seguim lluitant aixi els resultats arribarán, anims a tota la plantilla.