diumenge, 23 d’octubre del 2011

CADETS LLIGA. DOSA 4 - FERRE 7.

Els cadets han guanyat avui mati per un espectacular 4 a 7 en el camp del Dosa que la temporada va fer campió, ha estat un partit loco en que els davanters han guanyat clarament a les defenses.
Desde el principi sa vist que seria un partit molt obert i no han tardat gaire en arribar les primeres ocasions, peró el primer gol ha arribat en el minut 15 quan en Joan Vidal ha conseguit el 0 a 1, el Dosa ha intentat apretar mes i en el minut 24 ha arribat l'empat, peró l'alegria ha durat poc ja que dos minuts després en Josep Janer ha fet el segon gol, fins aquell moment l'equip ha mostrat una gran lluita per contrarrestar la qualitat de l'equip de ciutadella, abans del descans han arribat dos gols mes el primer de Joan Vidal novament que ha marcat el tercer gol en el minut 32, semblava teniem el partit encarrilat peró 4 minuts abans del descans el Dosa ha marcat el segon gol deixant el resultat en un emocionant 2 a 3 per el segon temps.
Peró si en el primer temps hem vist molts de gols i bones jugades, durant el segon temps el partit encara sa trencat mes i han arribat mes gols, primer ha estat el Dosa en el minut 8 de la segona part que ha empatat el partit, a partir d'aqui hem anat a per el partit i en 3 bons minuts hem deixat el partit sentenciat amb dos gols mes, el primer de Joan Vidal que era el tercer que marcava i el 3 a 5 la marcat en Sergi Sansaloni, encara hi quedaven mes de 20 minuts i semblava que teniem el partit guanyat, peró com el joc estava totalment trencat el Dosa ha posat emoció momentaneament marcant el 4 a 5 en el minut 31 de la segona part, a partir d'aqui ells han anat a l'atac i nosaltres ho hem aprofitat per marcar 2 gols mes en els darrers 7 minuts de partit, un de Miquel Febrer i l'altre de Pau Pons per deixar el resultat en un espectacular 4 a 7.
Una gran victoria dels cadets que entrena en Toni Martinez, que han conseguit oblidar la derrota de la primera jornada.