dissabte, 29 d’octubre del 2011

ALEVI F-7 B. FERRE ATC 4 - ALAIOR 0.

Els alevins que entrena en Fredo continuen en plena forma, avui han tornat a fer un altra gran partit i han estat molt superiors a l'Alaior, la victoria per 4 a 0 hagués pogut ser molt mes amplia ja que hem disposat de moltes ocasions de gol.
Desde el principi han sortit amb moltes ganes fent una bona presió a l'equip contrari que sa vist desbordat, hem trenat bones jugades, en els primers 2 quarts hem marcat 1 gol que l'ha fet en Josep Allés Naranjo.
En el tercer quart hem continuat creant perill, peró no hem marcat cap gol, els jugadors avui han disfrutat dins el camp fent un joc alegre, a partir del darrer quart han vingut 3 gols mes, el 2 a 0 de Bosco Barber que ha trencat definitivament el partit, ja que l'Alaior sa obert i hem trobat mes espais per ampliar amb 2 gols mes de Joan Sans i Bosco Barber.
Enhorabona a tot l'equip per aquest gran començament de temporada, seguiu aixi jugant amb aquestes ganes.