dissabte, 15 d’octubre del 2011

INFANTIL A. 2ón any. FERRE 3 - SANT LLUÍS 0.

Els infantils A han conseguit una nova victoria per 3 a 0 contra el Sant Lluís en un partit que hem tingut que treballar mes del que diu el resultat ja que l'equip rival ha estat un rival incomode i fins que no hem fet el 2 a 0 el partit estava obert, peró una vegada mes els al.lots que entrena en Flores han demostrat que han arribat en forma i ganes de fer les coses be en la copa.
El partit ha començat amb domini del nostre equip, en que hem intentat desde el principi poder fer el primer gol prest, peró el Sant Lluís ens esperava ben colocat i no ha estat fins el minut 23 que en Josep Capó ha conseguit el primer gol, a partir d'aqui hem controlat el partit i aturat les internades de l'equip contrari menstres que nosaltres esperavém per aprofitar alguna ocasió per sentenciar.
En la segona part hem dominat mes clarament ja que el partit ha estat obert i ho hem sabut aprofitar per sentenciar es partit amb gols de Jesús Pons en el minut 47 que ha estat definitiu i mes endavant en Toni Sintes ha fet el definitiu 3 a 0 en el minut 61, per conseguir una victoria molt treballada en que l'equip ha mostrat una bona serietat dins el camp.
ENHORABONA PER AQUEST BON COMENÇAMENT, CONTINUAU AIXI.