diumenge, 16 d’octubre del 2011

JUVENILS B. COPA. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 3.

Avui migdia els juvenils b han perdut per 2 a 3 contra el Penya Ciutadella, un partit obert que ha tingut alternancies en el marcador, amb la mala sort que les 2 vegades que ens hem avançat, en pocs minuts ens han empatat.
Desde el començament ja sa vist que els dos equips intentarien jugar a fútbol, ja que no tenen la pressió de tenir que obtenir resultats, cosa que han aprofitat per jugar mes a l'atac, ja en el minut 9 en Lluís Marqués ha marcat el primer gol, peró no hem tingut temps de posicionar nos, ja que dos minuts després el Penya ha empatat, el partit de nou estava igualat.
L'equip entrenat per en Tati ha continuat amb el control del partit, intentant aprofitar alguna ocasió en les arribades que hem tingut, ha estat en Toni Coll que ha avançat de nou al nostre equip, peró de nou l'alegria ha durat poc i els ciutadellencs han tornat a empatar, aixi amb el partit obert hem arribat en el descans.
Poc després de començar la segona part el Penya ha conseguit el tercer gol que els hi donava avantatge, hem intentat reaccionar per igualar el partit disposant d'alguna bona jugada per aproximar nos a la porteria contraria, peró una expulsió en el minut 20 de la segona part, ha fet que ens costes mes poder anar a per el partit, tot i que el marcador no ha tornat a moure`s fins el final del partit, en que hem acabat amb 9 jugadors i l'expulsió de Tati.
A pesar de la derrota l'equip ha estat correcte i si continuam aixi conseguirém mes resultats positius.