diumenge, 16 d’octubre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. POBLENSE 5 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han sofert una dura derrota avui per 5 a 0 en el camp de Poblense, en un partit que desde el començament sen's ha girat en contra, ja que en el minut 7 l'equip mallorqui ha marcat el primer gol, un cop que ha estat imposible de recuperar, ja qu aixó ha donat molta empenta a l'equip rival que ha fet un gran partit, a mes el 2 a 0 en el minut 15 ha estat definitiu, a partir d'aqui els jugadors han intentat llevar-se el domini local, intentant fer algun gol per entrar dins el partit, peró en les opcions que hem tingut no ha estat possible i aixi hem arribat en el descans.
Tot just començar la segona part el Poblense ha marcat el tercer gol, que ha estat una llosa per l'equip que havia sortit amb la intenció de poder escurçar distancies, a partir d'aqui fins el final el partit ha estat molt llarg per l'equip que ha vist com un envalentonat rival ha marcat dos gols mes, avui ens hem trobat un rival molt encertat.
Hem d'oblidar aquesta dura derrota, i pensar que la setmana que ve a casa tenim un partit nou, i que una victoria ens donaria forces per capgirar la situació.