diumenge, 2 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. ALCUDIA 3 - FERRE 0.

L'equip de tercera divisió ha perdut avui de manera clara a Alcudia per 3 a 0, un partit que desde el principi sen's ha atragantat, amb el joc intens de l'equip local que avui si jugava molt ja que només comptava amb 2 punts i els hi ha sortit el millor partit de la temporada tot lo contrari que nosaltres, que hem vist com en el minut 15 hem rebut el primer gol que ha donat mes fluidesa al joc local, a mes quant podiem pensar que en el segon temps podiem remuntar un gol en el minut 45 del primer temps ha estat decisiu per el devenir del partit.
Avui no hem trobat el nostre joc i ens ha costat molt arribar a la porteria contraria, mentre que l'Alcudia ens ha fet molt mal en atac i quant semblava que s'acabava el partit en el minut 90 han marcat el definitiu 3 a 0.
Tot i perdre contra un rival directe, la nostra situació encara es tranquila ja que comptam amb 8 punts, la setmana que ve tenim que oblidar aquest partit i tornar a fer el nostre joc per rebre el coer el Felanitx que te 1 punt, un partit que será molt important per tenir una bona renda de punts per el complicat calendari que tindrém després.