dissabte, 22 d’octubre del 2011

INFANTIL B. 1er any. FERRE 2 - UD.MAHÓN 3.

Derrota per un ajustat 2 a 3 dels infantils B contra la Unió de Maó, l'equip visitant ens ha sorprés durant els primers 30 minuts amb 3 gols, ens hem trobat un equip dificil de superar en defensa amb varis jugadors de segon any, peró a partir del 0 a 3 l'equip no sa rendit i ha començat a jugar be i arribar a porteria, just abans del descans en Juan Caballo ha marcat el primer gol que deixava emoció per el segon temps.
En els darrers 35 minuts els nostres jugadors han sortit decidits a remuntar el partit, i han apretat de valent disposant de bones ocasions, com la darrera que hem tingut que ha estat molt clara i el porter visitant en una bona aturada la salvada, abans en el minut 15 de la segona part en Juan Caballo havia fet el 2 a 3, lo que ha servit per els darrers 20 minuts anar per l'empat, la unió ens esperava darrera ben colocats i sortint en perilloses contres, peró la nostra defensa i porteria ha estat encertada i han donat emoció fins el final, almenys per l'esforç mereixiem un empat, peró l'equi ha jugat be.