dijous, 13 d’octubre del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DIUMENGE A LES 12.00 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES B - PENYA CIUTADELLA B.
Els juvenils b jugarán aquest diumenge el darrer partit de la primera volta contra un altre equip b el del Penya Ciutadella, un equip que esta en una situació semblant a la nostra ja que en els 3 partits que ha jugat han conseguit 2 punts, els nostres jugadors van fer una gran millora en el darrer partit que vam jugar en el camp de la Unió i intentarán continuar amb la progressió mostrada, per aquest partit ja comptarém amb l'entrenador dels juvenils en Tati.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.30 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Els cadets començaran la competició aquest diumenge, será contra l'Alaior un equip sempre complicat que acostuma a tenir bons equips en aquesta categoria i será una bona prova per aquest començament de lliga, una competició que será llarga ja que hi ha 11 equips i es jugará a doble volta per un total de 20 partits la competició acabara el dia 31 de març.
L'entrenador es en Toni Martinez que juntament amb tot l'equip intentarán fer una bona competició en que lo mes important será anar aprenent i poder fer un bon resultat.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES A - CCE SANT LLUÍS.
Els infantils A que entrena en Flores jugarán el primer partit de la temporada a casa contra el Sant Lluís, un equip que va perdre en la primera jornada, per lo que voldrán refer se de la derrota i vindrán amb ganes.
Esperém veure un bon partit del nostre equip que va començar amb bon peu guanyant de forma clara, tindrán la ilusió de fer un partit igual que en el camp del Sami.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 10.30 H.
2ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
Els infantils B jugarán el diumenge a Es Mercadal en el primer desplaçament de la temporada després del brillant debut a casa contra el Sami, el rival que ens trobarém es una incognita ja que en el seu camp sempre es un rival incomode, a mes per desplegar el nostre joc de control de la pilota.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 9.30 H.
1ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els alevins començarán la competició de lliga a domicili contra l'Sporting un partit que es jugará a Es Migjorn, després de dies de pretemporada els jugadors estan amb ganes que comenci la competició en que tenen ganes de fer ho be, i poder oferir bons partits a mes de continuar aprenent.
En la competició de lliga hi ha 12 equips, per lo que a doble volta es jugarán 22 partits fins que acabi el dia 31 de març, per tant será una competició llarga.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 11.00 H.
1ªJORNADA. FERRERIES ATC - SPORTING MAHONÉS B.
Els alevins de primer any que entrena en Fredo debutarán a casa contra l'Sporting B a la competició de lliga, un torneig que el formen 12 equips per jugar un total de 22 partits.
Els jugadors tenen ganes del debut després de una llarga pretemporada es que s'han posat en forma per poder ho fer de la millor manera posible, el rival será una incognita segur que no será fácil i tindrém que jugar lo millor que puguém.