dimecres, 12 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. BINISSALEM 2 - FERRE 1.

L'equip de tercera divisió ha fet un gran partit avui capvespre en el camp del lider Binissalem, hem perdut 2 a 1 peró l'equip local ha vist com la darrera mitja hora a punt hem estat de treure un punt, i es que tot i jugar contra el lider invicte l'equip no ha tingut por, i hem dominat després de fer un gran desgast de pressió i concentració, i amb 2 grans ocasions de Kaké i Omar la sorpresa ha estat a prop.
El partit ha començat amb el Binissalem que compta amb una gran mitja tinguent el control del partit peró sense crear clar perill, nosaltres ens hem defensat amb ordre i la porteria no ha passat per gaire perril inclus hem disposat de la primera ocasió abans que en el minut 30 el Binissalem hagi fet el primer gol, en que hem arribat a la mitja part.
Sense temps per reaccionar hem vist com en el minut 2 de la segona part l'arbitre ha pitat penal per unes mans de Toni Pons, quant hem rebut el segon gol semblava que el partit estaria acabat, peró l'equip una vegada mes en una demostració de ganes i caracter ha reaccionat i en Kake en el minut 15 de la segona part ha marcat i després a partir d'aqui l'equip ha pujat la intensitat i ha anat a per l'empat fins el final, que no hem aconseguit per mala sort i es que avui ho han tornat a donar tot i si seguim aixi el diumenge tindrém opcions de poder puntuar amb un altre dels equips forts de la categoria el Constancia.
Ens queda felicitar a tot l'equip per el bon partit que ha fet avui tot i la derrota.