diumenge, 30 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - LLOSETENSE 1.

Avui l'equip de tercera ha conseguit una brillant victoria contra el segon classificat el Llosetense, que no ha pogut contra el gran partit que ha fet l'equip en que ha lluitat de manera increible durant els 90 minuts i mes merit encara el tenir que jugar contra tot un gran equip amb 10 jugadors durant 30 minuts, peró avui han demostrat una vegada mes que amb ganes, ilusió i lluita no ens guanyen.
La primera part ha estat molt complerta en tots els aspectes, molt be en treballs defensius aturant la zona de creació i els jugadors rápids que te l'equip mallorqui que es l'equip que mes gols fa, peró avui la bona colocació els ha frenat molt be, i gran treball en el migcamp recuperant moltes pilotes i creant perill, ja que a part del gol que ha marcat en Kake en el minut 23 després de un gran xut hem arribat 2 vegades mes amb bastant perill que haguéssin pogut deixar el partit de cara, ja que després de les recuperacions hem superat per ràpidesa la defensa del Llosetense.
El partit ha estat de lluita constant sempre amb esportivitat, hem conseguit arribar a la mitja part amb aventatge peró i quedaven 45 llargs minuts en que el Llosetense ha sortit amb molta intensitat i apretant fort, peró l'esforç encomiable de tot l'equip ha conseguit contrarrestar molt del seu joc, a pilota aturada donada la seva envergadura tenien molt perill, i també amb les pilotes llargues per les bandes ens ha obligat a estar atents, el partit el teniem controlat peró l'expulsió en el minut 19 de Joshua, ens ha obligat a replegar nos mes i cedir el joc durant 15 minuts en el Llosetense han estat els minuts que mes hem patit, peró a partir del minut 35 hem tornat a controlar millor el partit, aixi i tot en una jugada ens han empatat en el minut 81, ha estat un cop dur després del gran treball de tot el partit, peró hem sabut sofrir i tancant espais per esperar una contra, hem tingut una bona aproximació abans del minut 89 que ha arribat una segona contra molt ben trenada que ha servit perque en Toni Pons marqués el 2 a 1 que ha desbordat l'euforia a tota la plantilla i la nostra afició, que avui hem tingut la recompensa que altres dies no haviem tingut.
Fins el final del partit en que l'arbitre ha allargat 8 minuts ha estat molt llarg, peró ho hem salvat de la millor manera.
Aquests 3 punts ens donaran molta confiança per afrontar els 2 proxims dificils partits en el camp del Santa Eulalia i després a casa contra el Montuiri peró jugant amb aquestes ganes com avui podrém donar alguna que altra alegria, ara quedam amb 12 punts que ens donen un lleuger respir.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER AQUESTA GRAN VICTORIA.