dissabte, 22 d’octubre del 2011

JUVENIL B. FERRE 0 - MENORCA 3.

Els juvenils b van perdre ahir per 0 a 3 contra el Menorca en un partit que va ser mes igualat del que diu el marcador,ja que a falta de 6 minuts el resultat era de 0 a 1 i el Menorca va aprofitar la seva rápidesa per sentenciar el partit quant vam arriscar per empatar el partit.
El rival que teniem davant es un dels maxim favorits a jugar la final de copa que en el primer partit ens havia guanyat per 7 a 0, peró ahir no ho van tenir tant fácil i si no hagués estat per les bones intervencions del seu porter en el primer temps, en que va treure fins a 3 clares ocasions de gol haguessim tingut opcions de treure un millor resultat, el partit va ser molt diferent al que es va jugar en el seu camp, ja que durant el primer temps el nostre equip va fer un gran partit i no va deixar jugar gens comode a l'equip maonés que es va veure sorprés.
En l'inici del segon temps el partit anava igual amb els dos equips intentant fer se amb el control del partit, va ser el Menorca que en el minut 15 es va avançar i després a partir d'aqui es van replegar ben posicionats i va costar d'arribar a la seva porteria, ho vam provar amb insistencia fins que a falta de 6 minuts van fer el segon gol que ho deixava sentenciat, al final derrota massa abultada per els nostres merits.