diumenge, 23 d’octubre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - SAN FRANCISCO 4.

Avui mati l'equip juvenil de lliga nacional ha perdut per 3 a 4, en un partit que de nou tot ha sortit en contra i hem tingut que lluitar contra les adversitats, el partit en lineas generals ha estat igualat entre dos equips que necessitavém els punts.
Els jugadors tenien moltes ganes desde el començament de poder obtenir la primera victoria peró en els 3 minuts en la primera arribada del San Francisco ens han marcat el primer gol, per lo que hem tingut que anar a remolc, fins que en Marti Coll en una jugada embarullada dins l'area ha conseguit l'empat en el quart d'hora.
El partit a partir d'aqui ha entrat en una fase de molt de joc en el migcamp, amb un joc igualat sense massa ocasions de gol, els nostres jugadors han fet un gran esforç per cercar el segon gol que ens poses en avantatge peró el marcador ja no sa mogut fins el descans.
A partir del segon temps han començat a arribar mes accions en atac i el joc mes obert, i també les jugades polemiques, en els primers 10 minuts hem arribat fins l'area contraria en un parell d'ocasions sense poder rematar en claredat i després en el minut 14 de la segona part en una contra el San Francisco ha marcat el segon gol, han estat molt efectius ja que fins aquell moment no havien creat quasi cap mes perill que els gols, el nostre equip ha intentat reaccionar peró han vingut dues jugades claus, primer la expulsió d'en Pepo després de 2 targetes grogues i en el minut 23 ha arribat un discutible penal que ha servit perque ens marcassin el tercer gol, a partir d'aqui el partit sa posat molt complicat amb dos gols en contra i un jugador menys, peró l'equip sa buidat per intentat reaccionar i aixi en Dani Perez amb un bon xut ajustat desde fora de l'area ha marcat el 2 a 3 que ens posava dins el partit a falta de un quart.
El San Francisco amb la superioritat numerica ha poblat el migcamp de jugadors per dificultar la nostra zona de creació i ens ha costat poder concretar a dalt, hem arribat 2 o 3 vegades dins l'area, amb l'equip volcat en una contra ens han marcat el quart gol en el minut 89 que deixava el partit resolt, peró encara hi ha hagut temps perqué l'arbitre ens hagi pitat un penal en el minut 92 que ha deixat el resultat en 3 a 4 peró no hem tingut temps de fer cap mes jugada ja que el partit s'ha acabat.
Ara ens toca pensar en el proxim partit diumenge que ve a Mallorca per intentar, conseguir els primers punts que sen's resisteixen, aixó si l'equip ho dona tot durant els 90 minuts.
ANIMS ESTEIM CONVENÇUTS QUE LA SETMANA QUE VE CONSEGUIRÉM PUNTUAR.