dissabte, 29 d’octubre del 2011

ALEVI F-7 A. MERCADAL 1 - FERRE 6.

Els alevins A han conseguit la primera victoria avui en el camp del Mercadal, un equip que han superat clarament 1 a 6, ha estat un bon partit dels nostres jugadors que desde l'inici han demostrat ser superiors.
Una bona victoria avui a mes com ha vingut, han sortit amb ganes i concentració desde l'inici i prest ha arribat el primer gol que ha marcat n'Adria Pons, poc després i fruit del domini ha arribat el segon gol que ha deixat el partit sentenciat a favor nostre la fet en Marc Melià, encara abans del descans han arribat 2 gols mes que ha marcat en Jordi Moll, han estat sense cap dubte els millors minuts de l'equip que ha creat infinitat d'ocasions de gol.
Encara han arribat 2 gols mes que ha marcat en David Febrer per deixar el marcador en 0 a 6, abans d'acabar el partit l'equip contrari ha marcat el gol de l'honor.
Una victoria que donara confiança per els proxims partits, segur que jugant aixi vindrán mes bons resultats.