diumenge, 16 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - CONSTANCIA 5.

L'equip de tercera tenia un partit dificil avui contra el Constancia un dels favorits a jugar el playoff d'ascens a 2ªb, i dins el camp hem vist la contundencia que tenen ja que ens han guanyat per 2 a 5 un resultat massa abultat, en un partit en que hem tingut aventatge de 1 a 0, peró en 15 minuts d'inspiració en el començament de la segona part han trencat es partit amb 3 gols que ja han estat imposibles de recuperar.
Durant els primers 45 minuts l'equip ha fet un gran esforç fisic per contrarrestar la qualitat del rival, i aquest desgast l'hem notat després a la segona part, ja que costa molt d'aturar un equip com el Constancia durant tot el partit, a pesar d'aixó hem sortit molt concentrats en l'inici de partit ja que sabiem que no podiem donar lis opcions, i durant bona part de la primera part hem jugat molt be posant moltes dificultats, fins i tot ens hem avançat amb un gol de Kaké de penal en el minut 21, un resultat que ens posava el partit de cara, en els següents minuts semblava teniem el partit controlat peró en el minut 29 després de una jugada en posible fora de joc han conseguit l'empat, resultat en que hem arribat al descans.
En el començament del segons temps han vingut els momemnts clau del partit ja que el Constancia a sortit decidit a sentenciar es partit i en 10 minuts ens han marcat 3 gols deixant el resultat en un clar 1 a 4, amb un no res hem vist com teniem el partit quasi imposible i ens ha costat recuperar nos, només en Kaké amb un altra gol de penal en el minut 29 ha posat un poc d'emoció en el partit fins que en una contra el Constancia ha marcat el definitiu 2 a 5 a 10 minuts del final.
Una derrota que entrava dins les posibilitats, ara hem de pensar la setmana que ve en la visita en el camp del Poblense que no es l'equip fort d'altres anys, peró sempre fort a casa seva i amb qualitat, per aquest partit recuperarém en Raúl peró perdrém n'Omar després de la rigurosa expulsió.