dissabte, 22 d’octubre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. POBLENSE 4 - FERRE 3.

Una altra vegada una derrota molt dolorosa per el nostre equip, que ha perdut per 4 a 3 a casa del Poblense en el minut 91 després de una discutible falta.
No era un partit fácil avui contra un historic de Balears i un camp amb unes grans dimensions, peró una vegada mes l'equip ha donat una gran imatge plantant cara en tot moment a l'equip mallorquí, el partit vibrant en quant a gols i alternancia.
Es partit ja ha començat amb emoció ja que el Poblense ha marcat el primer gol en el minut 2 de partit, lo que preveia un partit complicat peró ràpidament en el minut 6 en Kaké ha conseguit empatar el partit, a partir d'aqui el partit començava de nou i el Poblense que era l'equip local ha intentat dominar el partit, peró amb una bona feina i correr molt hem contrarrestat be les embestides locals, nosaltres hem intentat crear perill amb pilotes llargues per agafar l'esquena rival i aixi ha arribat el segon gol en el minut 39 amb una bona jugada que ha finalitzat en Guel Bosch, amb aquest marcador hem arribat en el descans.
En l'inici del segon temps el Poblense ens ha donat molta feia ja que han sortit amb molta intensitat per capgirar el marcador i ha obligat a fer molta feina a tot l'equip per llevar-se el domini de damunt, hem aguantat 19 minuts fins que ha arribat l'empat a 2 gols, un resultat que encara ha intensificat mes la presió local, peró nosaltres no hem perdut la cara del partit i hem creat perill a la contra, en el minut 30 de la segona part ens han marcat el 3 gol, peró l'equip no sa rendit i ha insistit fins que 4 minuts després en Kaké ha conseguit de nou empatar el partit a 3 gols, i quedaven 10 minuts per acabar en un partit molt obert i vistós, hem contingut be la pressió del Poblense, fins que en el minut 91 després de una falta ha arribat el cop dur de rebre el quart gol, després de fer un gran desgast els 90 minuts i donar la cara en un camp tant complicat, la sort fins ara no esta sent generosa per nosaltres, ja que sen's han escapat punts per mala sort.
Esteim convençuts que jugant aixi cada setmana la permanencia no es pot escapar, ja que tot l'equip lluita i posa unes ganes increibles en cada partit.