diumenge, 30 d’octubre del 2011

JUVENIL B. SPORTING MAHONÉS 4 - FERRE 1.

Els juvenils B no van poder puntuar en el camp de l'Sporting ahir, en un partit que prest es va posar en contra amb un gol de l'equip maonés en el minut 10 que va desbaratar les nostres opcions i vam jugar el partit a remolc, el rival es va envalentonar amb el gol i va tenir mes domini tot i que l'equip estava lluitant per poder igualar el partit fins el minut 34 en que vam rebre el segon gol el partit estava obert, peró es va arribar en el descans amb el resultat de 2 a 0.
En l'inici del segon temps es va intentar apretar mes a dalt per poder sorprendre a la defensa rival, per poder cercar una jugada que ens poses dins el partit peró en una altra jugada en el minut 15 ens van marcar el 3 a 0 que va ser una llosa per l'equip que ahir disposava d'algunes baixes importants, encara hi va haver temps per marcar 1 gol que va fer en Luis Garcia, aixó va servir per agafar un poc mes de força i anar mes a dalt, vam disposar d'alguna aproximació peró no es va poder concretar, encara a falta de 6 minuts l'Sporting va marcar un altra gol que deixava el resultat definitiu en 4 a 1, no passa res hem de pensar en el proxim partit.