diumenge, 9 d’octubre del 2011

INFANTIL A. 2ón any. UE SAMI 1 - FERRE 4.

Els infantils A que entrena en Flores han debutat fent un gran partit en el camp del Sami amb una clara victoria per 1 a 4, en un partit en que hem estat molt superiors.
Els nostres jugadors han disfrutat avui dins el camp ja que han fet un bon fútbol, que ha superat en tot moment l'equip ciutadellenc, avui l'infantil de segon any ha tingut la participació de 3 jugadors de primer any que també han contribuit a que el partit hagi estat comode per part nostre.
El partit peró no ha estat fácil en el principi ja que el Sami ha marcat primer i hem tingut que remuntar, l'empat ha estat marcat per en Josep Capó a partir d'aqui ha estat quant hem jugat millor i ens hem imposat, després han vingut 2 gols d'en Toni Pons que ha deixat el marcador en 1 a 3, en els darrers minuts el Sami ha estirat lineas per retallar distancia i ho hem aprofitat per marcar el quart gol que ha fet en Josep Capó novament, aixi un gran debut del nostre equip infantil.