dissabte, 29 d’octubre del 2011

BENJAMINS F8 B. FERRE ATC 9 - PENYA ORIENT 0.

Els benjamins que entrena en Lito s'han estrenat amb bon peu avui contra l'Orient, equip que han guanyat per un clar 9 a 0, durant tot el partit han estat molt superiors els nostres jugadors han mostrat moltes ganes en aquest debut fent un gran fútbol en que s'han divertit dins el camp.
El primer gol no ha tardat molt en arribar i la marcat en Guillem Marqués, un gol que ha donat confiança per afrontar el partit, poc a poc han anat caiguent els gols el segon la fet en Vicente Cedrés, després el tercer la marcat en Pere Pons, el quart en Josep Truyol i els dos següents en Vicente Cedrés que ja ha deixat el marcador amb un clar 6 a 0, peró l'equip ha continuat igual dominant i creant molt perill en cada arribada.
En el darrer quart encara han arribat 3 gols mes per ampliar el resultat, han marcat en Pere Pons, Vicente Cedrés i Josep Truyol.
Aquest inici donará molta confiança a l'equip per els proxims partits.