dissabte, 30 d’abril del 2011

INFANTILS B. 1er any. FERRE 4 - SAMI 2.

Avui mati els infantils de primer any han guanyat en el Sami 4 a 2, hem tingut que patir mes del compta ja que hem fallat moltes ocasions de gol que haurien servit per sentenciar es partit abans, el primer temps ha estat dominat clarament per el nostre equip que ha vist peró com només ha fet un gol.
El primer gol la anotat en Francesc Gomila, a partir d'aqui tot i arribar amb claredat no hem pogut moure es marcador fins el descans, tot just ha començat la segona part en Sami ha marcat en una de les escases arribades, aixó ha estat un cop per els jugadors, que han vist com encara ens feien el segon gol abans de començar la remuntada, ha estat en els darrers 20 minuts que ho hem posat tot dins es camp, primer ha estat en Francesc Gomila que ha tornat a marcar, el gol ha envalentonat els jugadors que han anat decididament per es partit, en Josep Capó i en Toni Pons han marcat els dos darrers gols que han deixat el resultat final de 4 a 2, una victoria totalment merescuda ja que avui hem fet un bon partit.
Aquest resultat ens donará confiança per afrontár els darrers partits.
ENHORABONA AL.LOTS PER AQUESTA VICTORIA.