diumenge, 17 d’abril del 2011

INFANTILS B 1er any. MENORCA AT 9 - FERRE AT 3.

Els infantils de primer any no van poder ahir contra un rival molt fort el Menorca que ens va guanyar per 9 a 3, a pesar del resultat ens haviem avançat amb dos gols d'en Francesc Gomila en els minuts 3 i Toni Pons en el 17 peró l'equip maonés va reaccionar en el darrer quart del primer temps que ens van fer molt de mal per la segona part i es que en el minut 28 guanyavém 2 a 3 amb un gol que havia fet en Josep Capó, peró dos gols just abans del descans i un que vam rebre en els primers minuts de la segona part que deixavén el resultat en un 5 a 3, va ser molt complicat de remuntar i l'equip local va anar agafant coratge per marcar mes gols.
Anims al.lots hem d'oblidar aixó i pensar en el proper partit, coses que passen.