diumenge, 3 d’abril del 2011

INFANTILS A 2ón any. FERRE 2 - SP.MAHONÉS 0.

Els infantils A van fer un bon partit en que van estar molt concentrats i van fer un gran desgast per guanyar a l'Sporting Mahonés per 2 a 0, un partit que vam controlar tot es temps, peró fins la segona part no vam poder marcar els gols, aixó també a pesar de que l'entrenador va disposar de 12 jugadors.
La primera part tot i tenir mes domini per part nostra va ser mes trabada sense comptar amb gaire ocasions clares de gol, el nostre equip ho intentava peró s'equip maonés esperava ben ordenat, va ser després del descans quant vam obrir es marcador primer amb un gol de n'Angel Allés, a partir d'aqui el domini va ser mes clar ja que s'equip visitant es va obrir i els nostres jugadors ho van aprofitar per arribar amb mes claredat i sentenciar es partit amb un gol de Joan Vidal en es minut 59, els darrers 10 minuts ja amb es partit trencat haguessim pogut servir per ampliar es marcador, una victoria molt ben treballada que ens donará moral per afrontar els darrers partits.