diumenge, 1 de maig del 2011

INFANTILS A. 2ón any. UD MAHÓN 0 - FERRE 5.

Victoria clara dels infantils A que entrena en Fredo en es camp de la Unió per 0 a 5, una victoria mes meritoria tinguent en compta que només comptava amb 12 jugadors per lo que hem de destacar es gran campionat que estan fent ocupant la quarta posició en aquesta disputadissima competició.
Desde el començament ja vam dur es control des partit combinant be sense deixar a s'equip maonés arribar amb perill a sa nostra porteria, en canvi nosaltres vam disposar de moltes ocasions de gol i ja en els primers 10 minuts haviem marcat es primer gol que va fer n'Eder Sanchez, a partir d'aqui es domini encara va ser mes clar per part dels nostres jugadors que van fer un gran desgast tot es partit sense aturar de correr i presionat a la Unió, abans del descans va arribar el segon gol que va fer en Joan Vidal, amb aquest gol es partit ja va quedar decantat cap a nosaltres ja que s'equip contrari es veia impotent per superar la nostra defensa.
En el segon temps vam continuar controlant es partit i ampliant es marcador amb tres gols mes, primer va ser en Xavier Pons en el minut 20 de la segona part, i en els darrers 10 minuts en Joan Coll i en Joan Vidal que van arrodonir es marcador, una victoria perque els jugadors es sentin orgullosos per es partit complert que van fer.
MOLT BE AL.LOTS SEGUIU AIXI, JUGANT AMB AQUESTES GANES CADA SETMANA.