diumenge, 17 d’abril del 2011

JUVENILS B. FERRE 2 - AT.VILLACARLOS 1.

Gran partit el que van fer ahir els juvenils Menorca contra el segon classificat AT.Villacarlos en que van conseguir la victoria per 2 a 1, va ser sense cap dubte el millor partit fins ara del nostre equip que ahir va confirmar l'espectacular canvi i progressio que han fet, amb la contribució dels juvenils que han format part de la primera plantilla juvenil aixi com també dels cadets que hi han jugat i els altres que han pujat, donant una gran imatge i fent un gran desgast tot es partit que va tenir la seva recompensa.
Ahir van sortir sense por els nostres jugadors amb ganes ja desde el primer minut en que van soprendre a l'equip des Castell, mostrant una gran concentració i actitud, sense aturar de correr durant tot es temps, vam tenir ocasions clares fins que va arribar el primer gol un poc abans del descans després de una gran jugada del nostre equip que va iniciar en Carlos Febrer per la banda desbordant, va fer un gran centro que va rematar de manera impecable en Miquel Troyano un gol que feia justicia al bon treball de tot s'equip.
A partit del segon temps el Villacarlos va sortir mes disposat a igualar es partit ja que si jugaven no perdre opcions en la lliga, peró nosaltres seguiem ben posicionats dins es camp sense deixar que juguessim molt comodes, peró van aconseguir prest el gol de l'empat a pesar d'aixó no ens van descompondre i van creure en la victoria que va arribar després de una altra bona jugada colectiva que va acabar en Rubén Ametller per fer el 2 a 1 en el minut 38 de la segona part, a partir d'aqui vam defensar amb totes les nostres forces es marcador fins el final, en que tot l'equip va celebrar amb euforia aquest resultat.
ENHORABONA AL.LOTS AIXÓ ES EL PREMI A LA VOSTRA CONSTANCIA, SEGUIU AIXI.