diumenge, 10 d’abril del 2011

CADETS. AT.VILLACARLOS 1 - FERRE 4.

Els cadets han començat la copa en es camp del Villacarlos fent un gran partit que ha acabat amb victoria nostra per 1 a 4, el bon treball de l'entrenador en Canari va tinguent els seus fruits i amb un equip format quasi tot per jugadors de primer any estan tinguent un gran rendiment.
Despres d'acabar la lliga en una bona posició el nostre equip esta en ganes de mostrar aquesta bona imatge en la copa i avui ho han demostrat contra un rival sempre complicat, han tingut que remuntar un gol en contra del primer temps i molta lluita dins es migcamp, per la segona part sortir a totes i donant la volta en es marcador amb un joc tecnic que ha desfet la defensa local, primer ha estat en Josep Janer qui ha empatat en el minut 49, per començar a tancar es rival dins el seu camp poc després un gol d'en Sergi Sansaloni de penal ha servit per fer el 1 a 2, a partir d'aqui hem estat els clars dominadors del partit i hem anat ampliant es marge amb dos gols mes, de Lluís Marqués i Sergi Sansaloni, una victoria que ens donara opcions de poder disputar la final, la setmana que ens visitará el Menorca un altre dels aspirants que comptará amb els dos cadets que han jugat la lliga nacional.