diumenge, 17 d’abril del 2011

TERCERA DIVISIÓ. SAN RAFAEL 2 - FERRE 1.

Avui migdia l'equip de tercera ha jugat en es camp del San Rafael d'Eivissa en un partit que hem perdut 2 a 1 per autentica mala sort, ja que teniem l'empat fins el minut 87 i abans hem patit jugades polemiques com un gol que l'arbitre havia senyalat i no s'ha atrevit a pitar després de la pressió dels jugadors eivissencs.
El rival que teniem avui venia de una bona ratxa en que ha conseguit bons resultats i estan posicionats en una comode vuitena posició i sabiem que ens exigiria a fer un partit de molta concentració, desgast i jugar practic, cosa que hem aconseguit i només la mala sort ens ha privat de dur un resultat positiu que ens hagués apropat a l'objectiu de la permanencia, es partit ha començat amb molt de joc per es migcamp entre els dos equips cercant el fútbol directe, en el minut 19 en San Rafael ha aconseguit el primer gol, peró l'orgull i ganes dels jugadors ha fet que 5 minuts després en Robert Pulido hagi aconseguit el gol de l'empat que tornava a deixar es partit obert, en que ha entrat en una fase d'equilibri en es migcamp sense que la nostra porteria passes per massa perill, uns dels punts forts del rival d'avui es el blog defensiu, ja que costa d'entrar dins la seva area i crear ocasions, peró les vegades que hi hem arribat hem creat perill, i en el segon temps ha passat la jugada clau en que ens han fet penal, l'arbitre la pitat peró amb la pressió local ha tornat enrera, un dur cop per l'equip que estava fent un partit molt serio, a pesar d'aixó no ens hem descompos i continuat amb el nostre partit, fins que a falta de 3 minuts per el final ens han marcat el segon gol.
Ho hem intentat peró ja no quedava temps per reaccionar i el resultat ha quedat amb el 2 a 1, no passa res jugant aixi ens salvarem la setmana que ve ens visita un rival directe el Campos i el tenim que guanyar per ser mes aprop de la permanencia, i es que amb 41 punts ho tindriém a agafar, ja ho sabeu la setmana que ve tothom a animar en es camp.